Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Cuxhaven

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Cuxhaven, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Cuxhaven

Duften af havet er dyb i Cuxhaven, så indånd dybt og nyd alt hvad Nordsøen har at tilbyde. Dette fællesskab er en vigtig fiskerihavn, men det er turisme, der driver den lokale økonomi mere end noget andet. Hvis du aldrig har været på et rejekutter, så er Cuxhaven bestemt et sted til at få denne oplevelse.

Mens man besøger Cuxhaven, skal man simpelthen opleve tidevands øen Neuwerk. Du kan komme derhen på en rejekutter ved højvande hvis du ønsker det, men når tidevandet er lavt er det muligt at vandre derhen eller bruge en hestevogn. Omkring 40 mennesker bor på øen hele året, og det er en 13km lang tur, så vær forberedt på en lang vandretur og en overnatning. Et hotel er placeret på indersiden af en fyr med 7 værelser til en unik oplevelse.

Hvis du elsker slotte, er Schloss Ritzebuettel et mesterværk, som du ikke må gå glip af. I foråret, er haven beplantet med farverige blomster, der er perfekt til en afslappet spadseretur. I efteråret, er atmosfæren omkring slottet ændret med raffinement i en alvorligere og mere autoritativ præsentation. Slottet lukker tidligt, så planlæg en tidlig tur hvis du vil se alt.

Man kan komme rundt i Cuxhaven med cykel, med bus eller med din egne to fødder hvis du ønsker dette. Mange af de øverste placeringer er centralt placeret i nærheden af hoteller, så alt er inden for kort afstand. Denne smukke kystby har ikke meget at tilbyde ved første blik, men når man kommer til disse kyster,

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Cuxhaven Turistinformation

Rathausplatz 1
27472 Cuxhaven

T: +49 04721 404142
F: +49 04721 404198

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Cuxhaven
light intensity shower rain
8 ° C
8.4 °
7.4 °
93 %
11.3kmh
75 %
fre
11 °
lør
12 °
søn
11 °
man
11 °
tirs
13 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cuxhaven
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Cuxhaven #iCuxhaven #VisitCuxhaven #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her