Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Dachau

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Dachau, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Dachau

De fleste forbinder Dachau med nazisternes første koncentrationslejr, som oprindeligt var udviklet til at huse politiske fanger. Lejren blev oprindeligt åbnet i 1933 og havde næsten 100 underlejre da den var størst. Nu til dags er den hjemsted for adskillige religiøse mindesteder og er generelt en meget populær turistdestination.

Godt nok besøger mange byen på grund af dens historie, men der er mange andre grunde til at planlægge et besøg hertil. Dachau er hjemsted for et slot fra det 18. århundrede, som har en fantastisk udsigt over byen. For længe siden havde den fire fløje, men nu står der kun én tilbage. Derudover er den også hjemsted for en have som er et besøg værd både forår og sommer. Byen befinder sig i nærheden af store vandmasser, såsom Amper River og Muhlback Canal.

Dachau er også hjemsted for adskillige religiøse steder som helt klart er et besøg værd, heriblandt Church of St. Nicolas and St. Mary fra 1496. Derudover er der også Church of St. James, som blev opført i det 17. århundrede. Det kan derudover også være en god idé at besøge byens historiske centrum, som inkluderer Dachau Old Town, som støtter det voksende boligområde som er opstået for at imødekomme folk som arbejder i München.

Mange vælger at besøge Dachau udelukkende for at besøge koncentrationslejren, men byen har meget andet at byde på til når det besøg er ovre. Planlæg en længere tur hertil – det er en ferie som vil ændre dit liv på en måde du aldrig ville have kunnet tro.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Dachau Turistinformation

Konrad-Adenauer-Str. 1
85221 Dachau

T: +49 08131 75 286
F: +49 08131 75 150

www: website link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Dachau
broken clouds
15.1 ° C
16.4 °
13.3 °
80 %
2.2kmh
54 %
tirs
29 °
ons
31 °
tors
27 °
fre
17 °
lør
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dachau
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Dachau #iDachau #VisitDachau #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her