Indhold: Om, Godt at vide, Togtider, Togbillet, Interrail, ForumsSoMe, eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

Oplev landet på en togrejse

Rejser med tog bliver mere og mere populære

Info

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Godt at vide om togrejser

Her finder du information om togrejser, billetpriser, køreplaner, Interrail og andre nyttige informationer

De tyske statsbaner

DB (Deutsche Bahn AG)

Potsdamer Platz 2
10785 Berlin
Deutschland

Servicenummer 0180 6 99 66 33

Website

Tog i Tyskland

Tyskland er et af europas bedste lande at rejse med tog i. Generelt fungerer landets togforbindelser fuldstændigt upåklageligt og der er masser af muligheder for at finde en forbindelse der passer til dit tempo og pengepung.

De vigtigste togforbindelser du kan vælge imellem i Tyskland er:

Fjerntogs trafik (Fernzug)

ECE (EuroCity Express) er højhastighedtog i international trafik

ICE (Intercity-Express) er højhastighedstog der kører mellem større byer og regioner

EC (EuroCity) er tog i international trafik

IC (InterCity) er langdistance togforbindelser mellem større byer, kører på visse strækninger med ICE matriel men standser ved flere stationer end ICE togene.

Lokaltog (Nahverkehr)

IRE (Interregio-Express) er regionaltog der betjener længere strækninger, standser ved flere stationer end f.eks IC togene.

RE (Regional-Express) er tog der betjener togstrækninger mellem større byer i de forskellige regioner.

RB (Regionalbahn) er regionaltog der standser ved alle stationer (undtaget hvor der kører S-bane forbindelser.

S (S-Bahn) er tog der kører ofte mellem større stationer i de større bymæssige områder i de forskellige regioner. Standser som regel ved alle stationer på ruten.

Vigtige togskifte knudestationer

Som togturist er der nogle stationer der er gode at huske, her finder du landets vigtigste stationer for togskifte mellem fjerntog / internationale togforbindelser

Togforbindelser og rejsetid

Her finder du mere information om togforbindelser og rejsetider

Er der direkte tog til Tyskland ?

Der er direkte tog fra Danmark til Tyskland. Togene kører fra hhv København og Århus til Hamburg. Der er desuden en del forbindelser til Flensburg. Fra Hamburg er der direkte tog til alle større tyske byer.

Andre forbindelser til Tyskland

Det er let at komme med tog til Nordtyskland fra Danmark. Hvis du ikke kan finde togforbindelser der passer ind i dine planer kan du tage bus til Tyskland, Flixbus har mange daglige forbindelser. Der er naturligvis også muligheden for at vælge at tage med fly, der er mange selskaber der flyver til Tyskland. Efter ankomst med bus eller fly kan du starte rejse med tog fra en station i Tyskland.

Hvor lang er togrejsen til Tyskland ?

Rejsetiden på togforbindelser fra København til f.eks Hamburg er på cirka 6,5 timer

Togrejse køreplan til Tyskland

Hvis du vil foretage rejsen med tog fra Danmark til Tyskland anbefaler vi at du benytter dig af de tyske jernbaners (DB) køreplan system der dækker hele Europa, vi syntes at det er de mest komplette og brugervenlige system. Gå til DB køreplans sider her.

Billetpriser og tilbud

Her finder du mere information om billetpriser og tilbud på rejser

Hvor køber du togbillet til Tyskland ?

Togrejser i Tyskland foregår med de tyske statsbaner, DB. Du kan på deres website som er på tysk og dansk købe togbilletter, bestille pladsbillet og du kan se køreplaner og togforbindelser alt sammen kan du også vælge at klare ved at installere en app.

Hvad koster togbillet i Tyskland ?

Billetpris fra Danmark til Tyskland

Du kan bestille din togbillet til Tyskland online, vi kan anbefale at benytte DB, de tyske jernbaners website der også er på dansk. Her kan du købe billet online, hvis det ikke er muligt at få en online pris udfylder du blot med dine rejseønsker og du modtager prisen inden for kort tid via e-mail. Du kan købe din togbillet til Tyskland online her

Pris for togbilletter i Tyskland

Hvis du vælger at starte togrejsen i Tyskland kan du f.eks se billetpriser og købe billet via de tyske jernbaners website, eller via deres app. Her kan du online købe og betale din togbillet og få den på din mobiltelefon. Download app fra DB

Tilbud og rabat på togrejser til Tyskland

De tyske jernbaner har flere forskellige tilbud og rabatordninger. Nogle er faste tilbud hvis du f.eks rejser uden for myldretider og på specielle dage. Der er også ofte gode tilbud i forbindelse med specielle arrangementer. På togselskabets website og på app kan du altid se hvilke aktuelle tilbud der er gældende. Se mere om rabatter ved togrejser i Tyskland på DB website her

Interrail og Railpass

Her finder du mere information brug af Interrail og andre typer af Railpass

Gælder interrail i Tyskland ?

Du kan rejse på interrail i Tyskland. For mere uddybende information om gyldighed og priser på interrail billet kan du se information på dansk på website her. Du kan finde endnu mere uddybende information interrail rejser på engelsk på website her.

Togrejse forum og grupper

Herunder kan du finde links til togrejser og grupper på sociale medier

Facebook togrejse forum

Se med på Facebook på siden her.

Vi har lavet en facebookside hvor du kan dele erfaringer om togrejser med andre interesserede. Her kan du deltage i debat, spørgsmål og svar om togrejser, interrail, rabatter og spændende tilbud.

Togrejser i Tyskland på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her