Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Debrecen

Ungarn

#Ungarn Togrejser til Ungarn Find information og inspiration om togrejser til Ungarn på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Ungarn. Visit Hungary Ungarn er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Debrecen, Ungarn

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Debrecen

Da det er den næststørste by i Ungarn, vil en tur til Debrecen byde på en række enorme fordele. Den har altid været en af ​​landets mest folkerige byer, og dette har gjort den til en bastion for kulturel udvikling og aktivitet, som du vil få at se under dit næste besøg.

Det er en velhavende by, en ret konservativ by, og siden Calvanismens tidlige dage har den været indflydelsesrig i udviklingen af ​​religion. Med stille torve og mange skjulte perler, tilbyder Debrecen dig et unikt indblik i en niche af livet i Europa.

Hvad kunne dine planer omfatte med et besøg i denne smukke by? Her er et par ideer, som du kan overveje at føje til din kommende rejse!

Den Store Protestantiske Kirke i Debrecen

Du vil ikke finde mange glamourøse, dystre kirker i Debrecen, men du vil finde, at Den Store Protestantiske Kirke i Debrecen har meget at tilbyde. Denne kirke, som står høj og stolt på et torv med monumenter, nogle haveområder og et smukt springvand, er centrum for den protestantiske fortolkning af kristendommen i Ungarn. Den er bygget i 1822 og kan rumme op til 3.000 personer til kirkegang i en given gudstjeneste. Man kan klatre op til toppen af ​​det vestlige klokketårn for at få en fantastisk udsigt over Debrecen, og du skal tage et øjeblik til at værdsætte historien – Den uafhængighedserklæringen, som Ungarn skabte til adskillelsen fra Østrig blev først læst højt her.

Hvis du går nordpå fra kirken, vil du finde den calvinistiske reformerte college, en teologisk uddannelsesinstitution, der daterer sig tilbage til middelalderen. Der er udstillinger af religiøs kunst i underetagen, og en af ​​de mest unikke genstande er en kalk fremstillet af en kokosnød.

Et sidste stop er Deri Museet, som ligger blot en kort lille gåtur fra college og tilbyder dig et glimt af det lokale liv. Med fokus på det 19. århundrede, giver detaljerne om livet på sletten et interessant perspektiv på livet i området gennem historien. Med et kig på de bourgeoisiet og andre bemærkelsesværdige lokale historier, er det helt sikkert et interessant besøg.

Den bedste restaurant i Ungarn ligger i Debrecen

Du kan finde Ikon, som er langt den bedste restaurant i hele Ungarn, på byens stortorv. Den er lige så diskret som de fleste andre steder, som du finder i dette samfund, selvom meget af indretning har en postmoderne atmosfære over sig. Betjeningen har den klassiske uniform på og den fornemme menu vil overbevise dig om, at den fremtrædende position denne restaurant besidder er velfortjent.

For at afrunde din rejse til Debrecen, skal du tage et øjeblik til at nyde Calico Jack Pubben. Den ligger lige nord for byens centrum og hele pubben er designet til at ligne et gammelt sejlskib fra det 19. århundrede. Det har endda en mast, man kan klatre i! Der er et omfattende udvalg af øl og en udendørs terrasse til at nyde den på.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

MÁV Magyar Államvasutak

De ungarske statsbaner MÁV (Magyar Államvasutak) Kerepesi út 1-3 1087 Budapest Magyar Website Tog i Ungarn De ungarske jernbaner har et meget stort og overraskende velfungerende jernbanenet, som næsten overalt i...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Debrecen
light rain
22.9 ° C
22.9 °
22.9 °
64 %
3.1kmh
0 %
fre
37 °
lør
32 °
søn
24 °
man
28 °
tirs
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
DEBRECEN
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Debrecen #iDebrecen #VisitDebrecen #Hungary #VisitHungary #Ungarn

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her