Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Dessau

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Dessau, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Dessau

Dessau ligger ved Elver- og Mulde-flodernes sammenløb, hvilket betyder, at området oversvømmes hvert eneste år, så hele distriktet nogle gange ligger under vand. Byen nævntes først i år 1213 og har været et vigtigt centrum i Tyskland siden 1570.

Der ligger smukke slotte og haver rundt omkring i byen, samt et væld af monumenter som er UNESCO-beskyttede. Der er endda mulighed for at udforske ruinerne af det gamle City Castle, hvis det kunne interessere. Imellem de forskellige paladser vil du kunne finde pragteksemplarer på Bauhaus arkitektur, hvoraf nogle eksemplarer også beskyttes af UNESCO.

Derudover byder Dessau også på teatre og museer. Mange af slottene indeholder endda deres egne museer, som du frit kan udforske. To steder du absolut bør indarbejde i din rejseplan under dit ophold er Anhalt Art Gallery og City History Museum. Hvis du har lidt ekstratid bør du overveje en tur til Museum og Natural and Prehistory.

Byens beliggenhed tæt ved floderne gør, at Dessaus landskab er meget fladt. Af denne grund er cykling en meget populær form for transport i byen, som endda er hjemsted for adskillige cykelbaner. Der findes omkring 150 km cykelbaner tilsammen i byen, som sammen hjælper dig med at finde vej til alle byens parker og attraktioner.

Derudover er der også noget afslappende ved at besøge floden under dit besøg. En solrig dag kan du for eksempel tilbringe ved springvandet på markedspladsen. Det er afslapning uden lige. Dessau er et fantastisk sted at besøge, hvis du gerne vil have dig en traditionel tysk oplevelse. Udforsk byen i dit eget tempo. Uanset hvad vil du få dig en fantastisk ferie.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Dessau Turistinformation

Zerbster Straße 2c
06844 Dessau-Roßlau

T: +49 0340 2041442

www: website link

Tourismus Sachsen-Anhalt

IMG Investitions- und Marketinggesellschaft Sachsen-Anhalt mbH
Am Alten Theater 6
39104 Magdeburg

T: +49 (0)391 5628 3820
F: +49 (0)391 5628 3811

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Dessau
overcast clouds
3.1 ° C
4.8 °
1.8 °
76 %
2.7kmh
100 %
tors
7 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °
man
4 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dessau
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Dessau #iDessau #VisitDessau #SaxonyAnhalt #SachsenAnhalt #reiselandsachsenanhalt #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her