Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Dijon

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Dijon, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Dijon

Man kan finde Dijon i Bourgogne-regionen i Frankrig og bosættelser i netop dette område daterer hele vejen tilbage til neolitisk tid. Der var en også romersk beboelse her, som i sidste ende dannede grundlaget for den moderne by. Dette har traditionelt været et af ​​de mest indflydelsesrige områder i Frankrig for videnskab, kunst, og uddannelse og dette ry eksisterer stadig i dag.

Med en række unikke arkitektoniske stilarter rundt omkring i byen er Dijon i sandhed en unik visuel oplevelse! Hvordan kunne et besøg i Dijon se ud for dig? Her er et par ideer, du kan  inkludere i dine planer om at besøge denne by, så du kan opleve alle de vigtige ting, der er til rådighed for dig!

Det vrimler med religiøse steder i Dijon

Med over 2.000 år af sådan set moderne historie, er det forståeligt, at denne by er et vigtigt knudepunkt for religion i Frankrig. Der er et stort antal kirker, der har hjemme i denne by, og Dijon-katedralen er et af ​​de mest besøgte steder. Det skyldes, at den indeholder Saint Benignus krypten, som er over 1.000 år gammel. Dette 13. århundrede mesterværk blev bygget med gotisk indflydelse over en basilika, der var bygget i år 511.

En anden af ​​de populære seværdigheder i Dijon er Palais des ducs et des États. De ældste dele af denne velbevarede  bygning daterer tilbage til det 14. århundrede. Meget af det, du vil se, er imidlertid i den klassiske stil fra det 17. århundrede, der blev populær over hele Frankrig. Der er museer på området, og det fungerer desuden som rådhus.

Notre Dame i Dijon tilbyder også en række mesterværkerman kan se, og kirken selv betragtes som en af ​​det 13. århundredes vidundere. Denne gotiske arkitektur er en af ​​grundpillerne i den gamle bymidte og den mørke hud på Madonnaen, du finder her, er en af ​​de bedste eksempel på denne form for kunst, der eksisterer i dag.

En stor del af byen er stadig bevaret

I modsætning til andre gamle byer i Frankrig, skete en stor del af de skader, der opstod på grund af verdenskrigene og den fransk-preussiske krig, ikke i Dijon, hvilket betyder, at der er huse her, der stadig er beboede og daterer så langt tilbage som det 12. århundrede. Mange af dem har det klassiske bindingsværksdesign og giver dig en vidunderlig spadseretur, når du er ude og nyde en solrig, kølig dag.

Dijon er også centrum for natteliv, hvilket betyder, at du næsten altid kan finde et live band, der spiller på en lokal bar. Tag over til La Vapeur eller l’Atheneum for at nyde nattelivet med de lokale. Du kan heller ikke tage fra Dijon uden i det mindste at prøve den berømte sennep fra denne by i hvert fald én gang. I dag indeholder den hvidvin det meste af tiden, men den blev oprindeligt lavet med sur most, som kommer fra pressede druer, der ikke er helt modne.

Dijon har nogle fantastiske steder at se og ligger i en af ​​de bedste regioner i verden for vinmarker. Uanset om du ønsker at nyde byens stemning eller de landlige vinmarker, der omgiver Dijon, vil disse ideer hjælpe dig nyde hvert eneste øjeblik, du tilbringer i dette fantastiske samfund.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Dijon

11 Rue des Forges
21000 Dijon

T: +33 892 70 05 58

www: website link

Bourgogne Franche-Comté Tourism

BP 20623
21006 Dijon Cedex

T: +33 (0)3 80 280 280
F: +33 (0)3 80 280 300

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Dijon
light rain
2.5 ° C
3.5 °
0.7 °
93 %
3.6kmh
75 %
tirs
5 °
ons
6 °
tors
4 °
fre
4 °
lør
2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dijon
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Dijon #iDijon #VisitDijon #mybourgogne #bourgogne #burgundy #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her