Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Donetsk

Ukraine

#Ukraine Togrejser til Ukraine Find information og inspiration om togrejser til Ukraine på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Ukraine. Visit Ukraine   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Donetsk, Ukraine

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Donetsk

Donetsk ligger i det østlige Ukraine og er et af landets industrielle kraftcentre og den russiske indflydelse er stor her. Byens velstand på grund af megen industri er tydeligt langs de mange store brede gader.

Hvis du vil opleve alt hvad Donetsk handler om skal det første stop på din rejse være Artema gaden. Denne store avenue giver dig mulighed for at se en vidunderlig blanding af ny og gammel arkitektur, området har mange hoteller, små parker og fremragende restauranter. I nærheden ligger Lenin pladsen, opera og ballet, teateret og kulmine monumentet.

En af de mest imponerende statuer som du finder på Artema gaden er den af Fyodor Sergeyev. Han er en af ​​Ruslands mest berømte politikere og den 6 meter høje statue står højt hævet på sin piedestal på pladsen. Hvis du skal bo godt i Donetsk så skal du bo på Donbass Palace. Det er det eneste 5-stjernede hotel der er opført i “Leading Hotels of the World”. Bygningen er opført i 1938 og blev delvist ødelagt under anden verdenskrig, men er siden genopført.

Når du er i Donetsk skal du mindst en gang besøge Yuzovskaya Pivovarnya. Dette er en passende hyldest til byens grundlægger, John Hughes, og du vil bemærke, at der er messing overalt hvor du kigger hen. Det er et mikrobryggeri der bogstaveligt talt serverer frisk brygget øl – direkte fra tønden til dit bord – alt hvad du skal gøre er at åbne hanen og den næste pint er klar. Et andet populært spisested er Yo-Moyo. Det har en terrasse ved søen hvor du kan sidde og nyde den gode mad.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

UZ Ukrzaliznytsia

De ukrainske statsbaner UZ (Ukrzaliznytsia) Ukraine Website Tog i Ukraine De ukrainske jernbaner har et godt jernbanenet der forbinder de største og vigtigste byer, som overalt i østeuropa er...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Donetsk
overcast clouds
20.5 ° C
20.5 °
20.5 °
64 %
2.2kmh
86 %
søn
23 °
man
20 °
tirs
20 °
ons
20 °
tors
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
DONETSK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Donetsk #iDonetsk #VisitDonetsk #Ukraine #VisitUkraine #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her