Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Dortmund

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Dortmund, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Dortmund

Dortmund, som ligger i den vestlige og centrale del af Tyskland, er en af de 10 største byer i hele landet.

Det er dog den største bymæssige samling af mennesker i landet, da over 5 millioner mennesker hører hjemme i Ruhr-området. Syd for byen flyder floden Ruhr, men hele området har fået tilnavnet “Det Grønne Metropolis” på grund af det blotte antal af landbrugsarealer, skove og vandløb, der ligger inden for området.

Dette fokus på naturen giver en fantastisk kulisse til et besøg i Dortmund. Planlægger du et besøg i den nærmeste fremtid? I bekræftende fald er her et par vigtige attraktioner, du kan overveje!

Rombergpark er fantastisk

Rombergpark, som er en omfattende botanisk have og arboret, er åben hver dag og fylder over 65 hektar. Den blev oprindeligt grundlagt i 1822 af Romberg familien, fordi de ønskede at have en engelsk landskabspark. Byen erhvervede området mellem de to verdenskrige og man genopbyggede parken, efter Anden Verdenskrig ødelagde mange af de eksisterende strukturer. Med drivhuse på området, dyrkede medicinske planter, og adskillige monumenter, man kan se – for ikke at nævne de højeste træer i hele regionen – er der en duft af jasmin og citroner fylder luften, så træk vejret dybt!

Hvis du foretrækker at tage en mere historisk rundtur i byen, ville det bedste sted at starte være Reinoldikirche. Det er en protestantisk kirke nu, men den blev bygget før de indledende protester, da konstruktionen af kirken først begyndte i begyndelsen af det 13. århundrede. Den ligger på den gamle markedsplads og har både romansk og gotisk appel. Kobberspir gør denne kirke unik og den er blevet genopbygget mere end én gang på grund af naturkatastrofer.

Det udskårne alter i Petrikirche er også et besøg værd, da det består af mere end 600 udskårne figurer, der repræsenterer 30 scener fra korsfæstelsen af Kristus. Marienkirche går endnu længere tilbage, til det 12. århundrede, men den blev fuldstændig ødelagt og genopbygget efter Anden Verdenskrig.

Slottene i Dortmund er fantastiske

En af de bedste grunde til at tage på rundtur i Dortmund er de mange slotte, der hører hjemme i området. Fra Bodelschwingh, som er en borg med voldgrav, bygget i det 13. århundrede, til Altes Stadthaus, der blev bygget i begyndelsen af det 20. århundrede, har disse prægtige bygninger set mange generationer komme og gå og har deres egne utrolige historier at fortælle.

Under din rundtur i byen vil du sandsynligvis bemærke en bygning med et stort “U” på den. Det er U-Tower, der i sin tid var et bryggeri. Det blev oprindeligt bygget i 1926, men blev renoveret for blot et par år siden, og huser nu flere kunstneriske faciliteter. Det er her, du vil finde Museum Ostwall, som er et fantastisk nutidigt og moderne kunstmuseum, der har malerier, skulpturer og over 2.500 andre former for grafisk kunst, man kan gennemse.

Er du klar til at besøge Dortmund? Denne smukke grønne by har mange udendørs aktiviteter, der lokker, men der er også rigeligt med indendørs aktiviteter. Med en atmosfære, der er helt dens egen, vil denne by gøre et uudsletteligt indtryk på dig, som vil give dig lyst til at komme tilbage igen og igen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Dortmund Tourist Information

Königswall 18 a
44135 Dortmund

T: +49 0231 18999 222
F: +49 0231 18999 333

www: website link

Tourismus Nordrhein-Westfalen

Tourismus NRW e.V.
Völklinger Straße 4
40219 Düsseldorf

T: +49 (0) 211 91 320 500
F: +49 (0) 211 91 320 555

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Dortmund
clear sky
22.8 ° C
24.3 °
21.5 °
63 %
3.6kmh
0 %
tirs
29 °
ons
25 °
tors
26 °
fre
27 °
lør
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dortmund
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Dortmund #iDortmund #VisitDortmund #NorthRhineWestphalia #VisitNRW #DeinNRW #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her