Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Dresden

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Dresden, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Dresden

Dresden, som ligger ved floden Elben nær den tjekkiske grænse, er en by, der nok er mere berømt på grund af hvad der skete med den, end for, hvad den indeholder.

Ved afslutningen af Anden Verdenskrig, bombede de allierede tropper byen, og ødelagde helt byens centrum så de for evigt ændrede selve byens ansigt. Over 25.000 civile blev dræbt i bombningerne. En omfattende renoveringsindsats fandt sted, og i dag er Dresden et af de europæiske knudepunkter for kultur, politisk indflydelse og økonomisk mangfoldighed.

Planlægger du en tur til Dresden inden længe? Hvis du gør det, har vi sammensat en liste over de vigtigste steder, du bør overveje at besøge. Tag et kig nedenfor!

Museerne i Dresden er i verdensklasse

Et af de unikke museer i Dresden er Transport Museet, som har forskellige udstillinger for forskellige former for transport under ét tag. Begyndelsen af museumsturen er storslået i sig selv, fordi den har til huse i en af de ældste museumsbygninger i byen, der går tilbage til slutningen af det 16. århundrede. Oprindeligt var den beregnet til at huse udstillinger om den saksiske Railway, så du kan finde flere udstillede køretøjer, og du vil være i stand til at se andre køretøjer rundt omkring i byen, som falder inden for rammerne af dette museum.

Når du tager rundt i hele byen, er Hygiejne Museet endnu et interessant forum for videnskab og samfund, der gør det til et af de mest besøgte museer i byen. Museet er grundlagt i 1912, og på et tidspunkt brugte nazisterne det til at offentliggøre og propagandere deres ideologi, som omfattede racehygiejne. For det meste er budskabet fra dette museum dog om offentlig sundhed, og der er et regelmæssigt program af midlertidige udstillinger.

Zwinger-paladset er perfekt på en smuk dag

Et af de varige vartegn i denne by er Dresden Slot. Det var sæde for den kongelige husholdning siden slutningen af det 15. århundrede og er blevet restaureret flere gange. Renæssance, klassiske og barokke stilarter i arkitekturen gør det til et virkelig enestående syn at beskue. På den anden side af gaden, over for slottet, ligger Zwinger-paladset, som er opført i rokokostil og tjener som et museumskompleks der huser flere unikke tilbud.

Udendørsarealerne ved Zwinger-paladset er perfekte til at slentre rundt i, da springvand og masser af grønne områder går hånd i hånd med omhyggeligt plejede græsplæner og haver. Navnet går tilbage til en gammel betegnelse, der henviser til en defensiv mur eller indre omkreds og slottet er faktisk bygget på resterne af nogle af byens første defensive foranstaltninger, der blev bygget i slutningen af det 12. århundrede. Med hvert skridt og syn du ser her, oplever du bogstaveligt taget over 800 års historie! Denne by har meget at byde på for dem, der elsker at udforske fortiden eller opleve nutiden.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Dresden Turistinformation

Prager Strasse 2
01069 Dresden

T: +49 0351 50160160
F: +49 0351 50160166

www: website link

Tourismus Sachsen

Tourismus Marketing Gesellschaft Sachsen
Bautzener Str. 45-47
01099 Dresden

T: +49 0351 49170 0
F: +49 0351 49693 06

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Bad Schandau – Neustrelitz – Rostock

Førerkabine tur Bad Schandau til Rostock via Dresden Friedrichstadt, Elsterwerda, Berlin Schönefeld, Neustrelitz  

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Dresden
broken clouds
1.9 ° C
3.3 °
0.7 °
83 %
4kmh
75 %
tors
5 °
fre
4 °
lør
8 °
søn
6 °
man
3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dresden
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Dresden #iDresden #VisitDresden #Saxony #Sachsen #visitsaxony #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her