Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Dublin

Irland

#Irland Visit Ireland Irland rejser sig dramatisk op af atlanterhavets dyb og trodser de stærke vinde med sin barske og smukke natur og sine charmerende beboere....

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Dublin, Irland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Dublin

Rejser til Dublin byder på en vidunderlig kombination af historie, kultur samt en summende atmosfære, både dag og nat. Her finder du en sprudlende metropol med en rig historie og en stolt befolkning.

Begynd din rejse til Dublin med en bustur rundt i byen, og sug det hele til dig, de fantastiske attraktioner, rådhuset, Dublin Castle, Temple Bar og Trinity College. Her får du en god fornemmelse for byens layout og kan derefter lettere bevæge dig rundt til fods. Byen er opdelt af Liffey floden, hvor man kan tage på en romantisk bådtur eller en gåtur langs med flodbredden.

Underholdning i Dublin

Vil du lære mere om Irlands historie, når du rejser til Dublin, er en gåtur i byens nordlige halvdel anbefalelsesværdig. O’Connell Street er et oplagt startpunkt, hvor du bl.a. finder det enestående General Post Office. Videre finder du statuen af James Joyce, de hyggelige butikker på Earl Street North og Dublin Writers Museum på Parnell Square. Stop på én af de hyggelige irske pubber til frokost og prøvesmag den irske kultur og den lokalbryggede Guinness.

Efter mørkets frembrud er Temple Bar området der, hvor det hele sker. Her, langs Liffey-flodens bred finder du Dublins bedste cafeer, restauranter og pubber, samt et væld af natklubber, teatre og comedy clubs.

Familieferier til Dublin

Hvis i gerne vil have en dag ved stranden når i rejser til Dublin, er der mulighed for at tage til Donabate sandstranden eller den populære Kiliney-strand nede ad kysten

Phoenix Park er fuld af sjove aktiviteter for børn, inklusive Dublin Zoo, hvor du kan se alle mulige slags dyr og masser af grønne arealer at lege eller slappe af på, men hvis du gerne vil gøre børnene trætte, skal du tage dem med til Aquazone i National Aquatic Centre i Blanchardstown til en familiedag fyldt med sjov og nogle spændende vandrutsjebaner, pools med bølger og forlystelser.

Der er rigeligt med museer og gallerier når du rejser til Dublin, så gå ikke glip af National Museum, National Gallery og Irish Museum of Modern Art. Dublin er også hjemsted for The Guinness Storehouse, hvor i kan komme på rundvisning og lære mere om verdens meste berømte stout. Efter rundturen kan i få en gratis pint og prøvesmage sagerne – børnene kan få en gratis sodavand.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Dublin Turistinformation

25 Suffolk Street
Dublin 2

T: +353 1850 230 330

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Rosslare – Wicklow – Dublin

Førerkabine tur fra Rosslare til Dublin over Wicklow Rute 00:16 - Rosslare Europort/Chalafort Ros Láir 04:53 - Rosslare Strand/Thrá Ros Láir 19:36 - Wexford O'Hanrahan/Loch Garman Ó hAnnrachain 39:36...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Dublin
broken clouds
12.8 ° C
13.5 °
12 °
83 %
6.2kmh
75 %
man
14 °
tirs
14 °
ons
11 °
tors
12 °
fre
12 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dublin
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Dublin #iDublin #VisitDublin #Ireland #VisitIreland #Irland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her