Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Duisburg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Duisburg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Duisburg

Duisburg er et enestående samfund, fordi det er opstået ved at sammenslå en lang række mindre byer, der spredte sig i området og til sidst begyndte at vokse sammen. Det er et centrum for stålindustrien og handel er langt det vigtigste i dette fællesskab. 49% af alt råjern, der produceres i Tyskland, produceres rent faktisk her på et gennemsnitligt år. Det er også hjemsted for et af land​​ets ti største universiteter.

Med det store fokus på industrien, kan det godt virke som om, der ikke er meget at foretage sig på et besøg i Duisburg, men dette er en almindelig fejltagelse. Denne handelsby giver også et fascinerende historisk indblik i sig selv.

Der er to fantastiske museer at se i Duisburg

Et af de bedste museer, du vil besøge i dette bysamfund er Museum Kuppersmuhle, som byder på mere end 5 årtier af tysk kunst. Museet ligger i en gammel møllelagerbygning, der blev omdannet til galleri, men nogle af de særegne kendetegn fra de tidligere ejere af bygningen kan stadig ses. Det giver den besøgende en følelse af autenticitet, når de slentrer rundt for at se kunstværkerne, næsten som om de er på besøg i et landligt, rustikt atelier.

Der venter også besøgende fantastisk kunst på det fantastiske museum for moderne kunst, som byder på masser af skulpturer fra det 20. århundrede af navne som Calder, Ernst og Giacometti. Tag dig tid til at drysse rundt og studere udførelsen af de over 40 skulpturer, der er placeret i den omkringliggende park alene, hvilket gør det den perfekte måde at tilbringe en solrig eftermiddag på. Hvis du tilbringer tid på Hovedbanegården, er det er kun 5 minutters gang derfra til dette museum.

Landschaftspark er en fascinerende oplevelse

Metalværkerne i Duisburg er blevet perfektioneret gennem generationer, så områder, hvor der engang flød smeltet jern, er nu blevet unikke offentlige parker. Det er det, denne bys Landschaftpart er, hvor du får lov til frit at klatre på de forskellige malm bunkere. Du kan tage flyvespring fra den gamle benzintank. Kravl op på toppen af ​​højovnen for en sjov udsigt. Familier vil nyde at holde skovtur i blomsterhaven og derefter nyde at tilbringe tid i den lille dyrehave. I weekenden sørger lysinstallationer for at holde parken åben, efter solen går ned.

Hvis du er ude efter en afslappende eftermiddag i Duisburg, så sørg for at tage lidt tid til at nyde en af ​​de fantastiske sejlture, man kan tage. Du vil komme ud på floden, se byen fra et andet perspektiv, og være i stand til at nyde den lette saltsmag, der synes at gennemsyre luften. Tag dit kamera, så du kan forevige nogle af de forbløffende udsigter, du kommer til at se.

Duisburg gjorde sig kendt som industri-leverandør, men dette industrielle center er blevet meget mere end blot et forretningssted. Med masser af gode spisemuligheder, unikke parker at besøge, og sjove ture, man kan nyde, kan dette samfund være det perfekte sted at tilbringe din næste weekend. Brug disse ideer til at udforske Duisburg, så vil du ikke blive skuffet over, hvad du finder!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Duisburg Tourist Information

Königstrasse 86
47051 Duisburg

T: +49 0203 285440
F: +49 0203 2854444

www: website link

Tourismus Nordrhein-Westfalen

Tourismus NRW e.V.
Völklinger Straße 4
40219 Düsseldorf

T: +49 (0) 211 91 320 500
F: +49 (0) 211 91 320 555

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Duisburg
clear sky
20.5 ° C
22 °
18.6 °
74 %
2.6kmh
0 %
tirs
30 °
ons
22 °
tors
27 °
fre
28 °
lør
26 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Duisburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Duisburg #iDuisburg #VisitDuisburg #NorthRhineWestphalia #VisitNRW #DeinNRW #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her