Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Dunkirk

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Dunkirk, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Dunkirk

Dunkerque, eller “Duinkerke”, om man vil, er en af ​​de nordligste byer i Frankrig og ligger lige ud til den engelske kanal. Den var oprindeligt et fiskerleje for de flamske indbyggere og er på grund af sin beliggenhed ofte blevet udsat for razziaer gennem tiderne. Navnet er kendt af mange, fordi det i mere end hundrede år var kapringsbase som følge af, at fire forskellige lande gør krav på den på samme tid.

Frankrig fik fuldstændig kontrol gennem en aftale med England og lavede den om til en befæstet havn. I dag byder Dunkerque på en række attraktioner, som besøgende kan nyde, så hvis du er på udkig efter en unik by i Frankrig at besøge, kan denne smukke havneby lige være sagen.

Der siges at ske mirakler i Dunkerque

Under Slaget om Frankrig, lykkedes det den tyske hær at drive franske og britiske styrker tilbage med lethed. I tilbagetogets hast, efterlod mange af de britiske enheder deres tunge artilleri. Da de var helt omringet i Dunkerque, kunne krigen være sluttet lige der, da over 300.000 soldater var strandet. Den tyske kommandant beordrede et stop til fremrykningen, en ordre, der blev bekræftet af Hitler flere timer senere, og til sidst bragte 900 både de strandede soldater i sikkerhed.

Dette kaldtes “Miraklet i Dunkerque,” og denne stadig har evnen til at gøre mirakler for de besøgende i dag. Nogle gange kan et mirakel være så simpelt som en dag på en strand, hvor der er stille og fredeligt. På andre tidspunkter, sker mirakler ske gennem generøse handlinger, når du mindst venter det, langs gaderne i byen. Et besøg i Dunkerque British Memorial, som ærer end 4.500 britiske soldater, der gik tabt i kampen, vil styrke dig i troen om, at mirakler kan ske igen.

Souvenir Memorial vil også bidrage til at styrke troen for dig. Dette er et selvejende museum, der er dedikeret til denne periode i historien, og vil guide dig gennem de begivenheder, der skete. Det er bemandet med frivillige, som har et venligt smil og kan besvare de fleste af de spørgsmål, du måtte have.

Det lokale køkken smager også som et mirakel

Der er masser af virkelig gode spisemuligheder i Dunkerque, når du har lyst til et måltid mad, men La Demi-Lune må være et af højdepunkterne. Den er mere af en frokost restaurant end noget andet, og den er bemærkelsesværdig, fordi den er byens første økologiske restaurant. Priserne er yderst rimelige, menupunkterne er meget sunde, og den smagsoplevelse, du vil få er virkelig himmelsk.

Det er vel bare passende at tage en tur rundt til nogle af byens vartegn efter en god frokost, så det fritstående klokketårn må absolut være øverst på din liste. La Tour du Leughenaer er også et højdepunkt, som er Saint Eloi kirken. Mange tager også ned for at se Dunkerque rådhus. Hvis du tilfældigvis er i byen til Karnevalet, kan det være en fantastisk oplevelse at slutte sig til den enorme menneskemængde omkring rådhuset.

Dunkerque vil få dig til at tro på mirakler igen. Denne havneby byder på skønhed, overkommelige priser, og afslapningsmuligheder for alle dem, der vælger at besøge den. Hvis det er det, du har brug for i din næste ferie, så er dette byen for dig.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Dunkerque Turistinformation

Office du Tourisme Dunkerque
Le Beffroi, Rue de l’Amiral Ronarc’h
59140 Dunkerque

T: +33 3 28 66 79 21

www: Website Link

Region Hauts de France

Official website

T: +33 3 74 27 00 00

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Dunkirk
overcast clouds
9 ° C
9.5 °
7.4 °
75 %
2.2kmh
100 %
tors
9 °
fre
8 °
lør
12 °
søn
7 °
man
7 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dunkirk
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Dunkirk #iDunkirk #VisitDunkirk #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her