Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Düsseldorf

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Düsseldorf, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Düsseldorf

Ifølge nogle skøn menes det, at op til 20% af verdens handelsmesser rent faktisk stammer fra denne by!

Dette fokus på mode og finansiering har gjort denne by til et attraktivt sted at drive forretning, og der er fem Fortune 500 virksomheder, der har hovedkvarter i Düsseldorf. Det er dog ikke kun erhvervslivet, der driver denne by, for den har længe været indflydelsesrig inden for både kunst og moderne musik.

Düsseldorf, som ligger ved Rhinen, er et fint sted at besøge på enhver tid af året. Planlægger du en rejse hertil inden længe? Hvis du gør, så her er et par forslag, vi har sat sammen, for at hjælpe dig med at lægge sidste hånd på disse planer!

Nattelivet i Düsseldorf tiltrækker et verdensomspændende publikum

En af de mest fremtrædende kabareter i hele Tyskland har været i drift uafbrudt i Düsseldorf i over 60 år. Komödchen blev først oprettet i 1947 og havde til formål at være en litterær kabaret, der ville fokusere på politik.

For rigtigt at more dig, skal du forsøge at planlægge dit besøg omkring november måned. Karnevalet, eller ” Fünfte Jahreszeit”, hvis du foretrækker at kalde det det, begynder hvert år den 11. november og kulminerer på Rosenmontag. Du vil blive en del af en lang række parader i hele byen, mange fester, og du kan ikke forlade Düsseldorf uden at prøver at slå mindst én offentlig vejrmølle!

Vov dig udenfor sauerbraten i lokale retter

Sauerbraten dækket i sennep kaldes Mostertpöttche og er en livsstil i Düsseldorf. Det kan godt være, det er lige så almindeligt som den luft, du ånder, men vov dig uden for pølsen og fokuser på tilbehøret. Vi anbefaler en traditionelle parring, nemlig blodbudding og kartoffelmos blandet med stuvede æbler. Kombinationen kaldes Himmel og Jord af god grund! Kartoffelpandekager er fremragende morgenmad, når du er i byen, men glem ikke æblemosen!

Efter et godt måltid er det perfekte tidspunkt at gennemse en fantastisk samling af kunst, tag over til Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen for at se samlingen fra den tyske stat, som denne by er hovedstad til. Dette kunstmuseum har fem årtiers ekspertise og indeholder hovedværker af Picasso og Matisse. Afslut dagen med et besøg i det tårn, Rheinturm, der dominerer byens skyline, så har du set de vigtigste ting i Düsseldorf.

Er du klar til at besøge Düsseldorf? Der er så mange utrolige museer og skjulte perler i denne by, man kan opdage på en simpel spadseretur langs Rhinen, at det vil drage dig tilbage igen og igen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Düsseldorf Turistinformation

Immermannstraße 65 b
40213 Düsseldorf

T: +49 0211 17202 84
F: +49 0211 17202 92

www: website link

Tourismus Nordrhein-Westfalen

Tourismus NRW e.V.
Völklinger Straße 4
40219 Düsseldorf

T: +49 (0) 211 91 320 500
F: +49 (0) 211 91 320 555

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Düsseldorf
broken clouds
3.6 ° C
5 °
1.4 °
96 %
5.4kmh
75 %
tirs
5 °
ons
6 °
tors
5 °
fre
4 °
lør
4 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dusseldorf
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Dusseldorf #iDusseldorf #VisitDusseldorf #NorthRhineWestphalia #VisitNRW #DeinNRW #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her