Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Eger

Ungarn

#Ungarn Togrejser til Ungarn Find information og inspiration om togrejser til Ungarn på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Ungarn. Visit Hungary Ungarn er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Eger, Ungarn

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Eger

I Eger strækker Nordungarns skønhed sig så langt øjet rækker. Godt nok er byen bedst kendt for sit slot af samme navn, men dens barokbygninger, termiske bade, og lokale vingårde er helt klart også et besøg værd.

Det er ikke lykkes at blive enige om, hvordan Eger fik sit navn; man er i stedet blevet enige om, at byen byder på så mange udforskningsmuligheder, at det er lige meget. Med en tur til Castle of Eger bliver du sendt tilbage i historien, til Mongoliets første invadering i det 13. århundrede. Gå en tur langs slottets mure, udforsk de åbne gårdspladser, og nyd grundens mange museer.

Sørg for at lægge turen forbi voksmuseet og vaseudstillingen og gå for alt i verden ikke glip af den komplette historietur rundt i slottet.

En rundvisning på en lokal vingård er naturligvis altid en god idé, især når vækstsæsonen er ved at være slut. Se om ikke du kan prøve Egri Bikaver og Egri Viz mens du befinder dig i byen. Sidstnævnte er en brandy som er blevet fremstillet i byen siden det 18. århundrede. Kom godt i gang med en dagstur til de lokale termiske bade. Det er afslapning uden lige.

Midtbyen i Eger er noget helt for sig selv. Spis en bid mad på en lokal café, få dig en kop kaffe, og gå en stille og rolig tur rundt i området, så du ordentligt kan udforske det barokke mesterværk. Området oser af charme.

Eger er en af de byer som er helt perfekt til en weekendtur eller en anderledes ferie. Planlæg din tur hertil snarest muligt, så du ikke går glip af alt det byen har at byde på.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

MÁV Magyar Államvasutak

De ungarske statsbaner MÁV (Magyar Államvasutak) Kerepesi út 1-3 1087 Budapest Magyar Website Tog i Ungarn De ungarske jernbaner har et meget stort og overraskende velfungerende jernbanenet, som næsten overalt i...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Eger
light rain
20.3 ° C
20.3 °
20.3 °
71 %
1.1kmh
74 %
tirs
33 °
ons
34 °
tors
35 °
fre
36 °
lør
26 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
EGER
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Eger #iEger #VisitEger #Hungary #VisitHungary #Ungarn

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her