Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Eindhoven

Nederlandene

#Nederlandene Togrejser til Nederlandene Find information og inspiration om togrejser til Nederlandene på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Nederlandene. Visit Netherlands Holland er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Eindhoven, Nederlandene

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Eindhoven

Denne by, hvis navn bogstaveligt betyder “Enden af 14 hektarer jord,” ligger i den sydlige del af Nederlandene og blev oprindeligt bebygget i det tidlige 13. århundrede.

Den ligger, hvor Dommel og Gender kanalerne mødes, men Gender blev opdæmmet i begyndelsen af 1950’erne og løber ikke længere gennem byen. Det, der gør denne by interessant er, at den er blevet kåret som verdens mest intelligente samfund. Du besøger måske ikke denne by, fordi den er fuld af intelligente mennesker, men der er flere kulturinstitutioner, der vil friste dig til at aflægge dem et besøg.

Er du på vej til Eindhoven i den nærmeste fremtid? I bekræftende fald er her er et par muligheder at overveje, mens du arbejder på at færdiggøre dine planer om at se denne pragtfulde by.

Museerne i Eindhoven vil gøre din hjerne større

Et af de mest fascinerende museer i denne by er det Eindhoven Museum. Det er et frilandsmuseum, der fokuserer på arkæologi fra jern- og middelalderen. Det er for nylig blevet slået sammen med et andet museum, Kempenland Museum, der tilbyder en række pædagogiske aktiviteter og et indblik i historisk kunst fra regionen, foruden at det hjælper med at give dig et indblik i livet i dette samfund.

For en unik museumsoplevelse tilbyder Inkijkmuseum, som bogstaveligt talt betyder “Indkigsmuseet”, en anderledes måde at lære på. I stedet for at vandre gennem bygningen, ser du ind af vinduerne på denne gamle linnedfabrik for at se de udstillinger, der er i hurtig og stadigt skiftende rotation. Dette gøres i overensstemmelse med Eindhovens tradition for udendørs offentlig kunst, hvor man kan se over 500 forskellige steder med offentlig kunst. Tag til Berenkuil for at tage del i den frie zone, hvor graffiti er tilladt.

Fritidsscenen i Eindhoven er altid livlig

Hvis dit mål er at rejse til Eindhoven for at slappe af, så vil du nemt kunne nå dette mål, uanset hvad dine personlige præferencer måtte være. Markedspladsen er der, hvor al morskaben begynder, da du kan finde mange etablissementer, der vil hjælpe dig med at få en kop kaffe, en cocktail, eller bare noget fantastisk at spise. Der er IMAX og 3D biografer i området, og desuden er Plaza Futura et sjovt sted at gå på opdagelse, når du har fået en fridag.

Eindhoven har også flere festivaler, der afholdes i løbet af året, og som kan fremme din nydelse af byen. Det starter med Carnaval i februar og derefter kan du finde alt fra Folkwoods folkefest i august til Lichtjesroute, som er en 25 km lang rute med lysdekorationer, der fejrer og er til minde for byens befrielsen i september.

Eindhoven har den største andel af grønne områder af alle de store byer i Nederlandene og de udgør næsten 50% af den samlede offentlige plads. Med al denne plads, du kan udforske og nyde, vil du helt sikkert finde den perfekte måde at slappe af, forynge, og nyd denne kyndige og sofistikerede by på. Planlæg din tur med disse obligatoriske attraktioner, så vil du skabe minder for livet!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

NS Nederlandse Spoorwegen

De Nederlandske statsbaner Nederlandse Spoorwegen Laan van Puntenburg 100 3511 ER Utrecht Nederland T: +31 30 751 51 55 Website Tog i Nederlandene (Holland) Nederlandene har et veludbygget jernbanenet der forbinder alle...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Gemeente Eindhoven
light rain
7.5 ° C
8.4 °
7 °
81 %
4.6kmh
100 %
man
8 °
tirs
12 °
ons
11 °
tors
13 °
fre
11 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Eindhoven
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Eindhoven #iEindhoven #VisitEindhoven #Netherlands #VisitNetherlands #Nederlandene #Holland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her