Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Elblag

Polen

#Polen Togrejser til Polen Find information og inspiration om togrejser til Polen på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Polen. Visit Poland Polens historie...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Elblag, Polen

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Elblag

Elblag er en flodhavneby, der til en vis grad har adgang til Østersøen. Det er dog ikke en dybvandshavn, så der er ikke den tunge bådetrafik, der kan gøre et besøg i en havneby uinteressant for nogle. Elblag blev faktisk næsten fuldstændig ødelagt under Anden Verdenskrig, så en del af ombygningen i byens centrum blev ikke engang startet før år 2000.

Historisk set havde Elblag en voldgrav, så den havde en beskyttende barriere fra angribere. Byen er oprindeligt grundlagt i det 10. århundrede, og fokuserer i dag på udvikling af tunge maskiner. Hvorfor bør folk besøge Elblag? For selvom mange af de historiske dele af byen oprindeligt blev ødelagt, er de nu blevet rekonstrueret, hvilket gør dette til et eventyr, du aldrig vil glemme.

Du skal have et besøg i Den Gamle By på dagsordenen

Selvom den gamle by absolut ser mere moderne ud end mange andre europæiske ækvivalenter, som følge af rekonstruktionen, kan du stadig få en fornemmelse for, hvordan Elblag plejede at være i sine storhedsdage før krigen. Den sovjetiske hær belejrede byen i 1945 og tog hele den vestlige del af den gamle bydel, og i mange år blev den gamle by forsømt. Med restaureringsprocessen er der dog mange butikker og restauranter, der vil lade dig gå på opdagelse, hvile dig, og gå på opdagelse igen.

Udforsk Sct. Nikolajs Katedral

Sct. Nikolaj, som først har fået status som katedral efter dens rekonstruktion i 1992, har eksisteret i Elblag siden det 16. århundrede. Den modstod den protestantiske reformation i over et årti, før endelig konverterede til lutheranismen fra katolicismen i 1573. Kun 40 år senere kom den dog tilbage til sine katolske rødder, og er forblevet sådan lige siden. Selve katedralen blev oprindeligt bygget i det 12. århundrede og har klassiske gotiske linjer, men med et moderne præg, takket være genopbygningen.

Tag en sejltur på Elblag kanalen

Elblag var et vigtigt center for bygning af ubåde under anden verdenskrig på grund af byen isolerede placering og lavvandede havnevand. Nu om dage, hvor de fokuserer mere på turismen, kan du se Polen på en unik måde via Elblag kanalen. Oplev skråningerne, når bådene går over land flere steder, idet du krydser kanalen og dens indviklede serie af sluser. Tag dit kamera med, for det vil være en tur, du vil ønske at vise andre, når du kommer hjem! Efter vintersæsonen åbner den ikke til 1. maj, så planlæg din rejse i overensstemmelse hermed.

Er du klar til at besøge Elblag?

Elblag er en by, der nok stadig er på vej tilbage på visse måder, men det bør ikke afholde dig fra at nyde, hvad den har at tilbyde. Den er ikke et populært turistmål, fordi den ikke har de store trækplastre, som mange turister elsker, men det betyder ikke, at du ikke vil more dig eller forelske dig i byen. Hvorfor bør folk besøge Elblag? Fordi du vil ikke finde en mere autentisk måde at nyde alt det, Polen har at byde på alle andre steder.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

PKP Polskie Koleje Państwowe

De polske statsbaner Polskie Koleje Państwowe S.A. Centrala Al. Jerozolimskie 142A, 02-305 Warszawa Website Tog i Polen I Polen finder du et godt udbygget jernbanenet og du kan komme til næsten...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Elblag
broken clouds
26.1 ° C
27.2 °
26.1 °
45 %
4.2kmh
71 %
tirs
32 °
ons
31 °
tors
31 °
fre
33 °
lør
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ELBLAG
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Elblag #iElblag #VisitElblag #Poland #VisitPoland #Polen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her