Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Emden

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Emden, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Emden

Med den vægt der lægges på skibsbygning og bilproduktion i Emden er det måske ikke helt overraskende at byen ikke tiltrækker mange turister – men jo færre turister der er i byen, jo mere autentisk vil din oplevelse være.

Das Otto Huus er en af byens topattraktioner som byder på hele tre etagers underholdning. Det koster ikke meget at komme ind og hvis det interesserer kan du købe souvenirs og nipsting. Uanset hvad vil det være en sjov oplevelse.

Bunker Museet byder på et spændende, lokalt perspektiv på 2. Verdenskrig. Det befinder sig i en gammel betonbunker som blev brugt som husly under luftangreb. Udstillingen dækker perioden fra 1939 til 1945 og fremviser mange interessante fotografier og militær memorabilia. De fleste af museets skilte er dog skrevet på tysk, så tøv ikke med at bede en af medarbejderne om at oversætte.

Byens kunstudstillinger er noget for sig selv. Igennem tiderne er der mange som har kørt flere timer bare for at se udstillingerne i Kunsthallen. Derudover byder Emden på et unikt lille maritimmuseum som også er et besøg værd. Det bedste ved et besøg hertil er alle de lokale historier som medarbejderne i museet kan byde på.

Vindmøllerne som er blevet byggede på de højeste punkter i byen er Emdens særpræg. Mange har bukket under for tidens pres, men Vrouw Johanna Møllen står der stadig, i al dens pragt, takket være privat finansiering og vedligeholdelse. Den bruges endda stadig som en mølle og engang imellem kan man se mølleren drive møllen. Besøg skal bookes i forvejen.

Og det er ikke engang alt hvad byen har at byde på. Emden er en unik by hvor der er mange muligheder for at udforske historien osv. Hop i dine mest behagelige sko, fyld en flaske op med vand, og husk at pakke dit kamera. Hver dag har nyt at byde på i Emden.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Emden Turistinformation

Infopavillon am Stadtgarten
26703 Emden

T: +49 04921 97400
F: +49 04921 97409

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Emden Hbf – Köln Hbf

Førerkabine tur Emden til Köln  

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Emden
clear sky
6.4 ° C
6.7 °
5.5 °
95 %
4.2kmh
6 %
tirs
8 °
ons
7 °
tors
3 °
fre
6 °
lør
6 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Emden
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Emden #iEmden #VisitEmden #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her