Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Estoril

Portugal

#Portugal Togrejser til Portugal Find information og inspiration om togrejser til Portugal på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Portugal. Visit Portugal Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Estoril, Portugal

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Estoril

Smukt vejr. Rene strande. Historie uanset hvor øjet vender hen. En by som ofte bliver overset når man udforsker Portugals centrale kyst er Estoril.

Byen har været hjemsted for utallige tidlige civilisationer, lige fra Fønikerne til Romerne, da alle og enhver kunne se, at byens placering var strategisk og smuk.

Der er stadig mulighed for at besøge ruinerne af nogle af de romerske villaer i byen. Derudover vil du også kunne besøge Verdades-Faria Museum, hvor der udstilles adskillige instrumenter. Efter en lang dags afslapning bør du lægge turen forbi Casino Estoril, hvor du kan spille og tage til diverse liveshows.

Størstedelen af livet i byen foregår i området omkring Carcavelos Beach. Strandens fæstninger passer på dig mens du slapper af og de hvide sandstrande byder på en næsten salig oplevelse. Du kan tage ud at surfe eller svømme, hvis det frister, eller blot finde dig en plads og slappe af i solen dagen lang.

Er du på udkig efter et udendørseventyr bør du besøge Sintra-Cascais Natural Park. Denne havnære park byder på smukke klipper og banke som du frit kan udforske. Området har været beskyttet af den portugisiske stat siden 1981. Fra toppen vil du kunne se Pena Palace. Hvis du higer efter en tur på stranden bør du bevæge dig mod Guincho. Den er mere robust og utæmmet end mange af landets andre strande, hvilket betyder, at der ikke er ligeså trangt.

Derudover er der også mulighed for at besøge Pena Palace. Paladset betragtes som et af Portugals Syv Vidundere og er et fantastisk eksemplar af romantisk arkitektur.

Estoril byder på fantastiske sandstrande og unikke muligheder for at udforske den lokale kultur. Det er et sted, hvor du kan slappe af lige som det passer dig. Den perfekte rejsedestination.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Estoril Turistinformation

Avenida Marginal
Estoril

T: +351 214 663 813

www: website link

Turismo de Lisboa

Turismo de Lisboa Visitors & Convention Bureau
Rua do Arsenal 21
1100-038 Lisboa

T: +351 21 031 27 00
F: +351 21 031 28 99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CP Comboios de Portugal

De portugisiske statsbaner CP (Comboios de Portugal) Lissabon Portugal Website Tog i Portugal De portugisiske jernbaner opererer med følgende typer togforbindelser til og i Portugal: International (IN) er de togforbindelser der...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Estoril
few clouds
11.8 ° C
12.5 °
10.8 °
63 %
3.1kmh
20 %
tors
15 °
fre
16 °
lør
17 °
søn
17 °
man
16 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Estoril
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Estoril #iEstoril #VisitEstoril #Portugal #VisitPortugal

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her