Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Evora

Portugal

#Portugal Togrejser til Portugal Find information og inspiration om togrejser til Portugal på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Portugal. Visit Portugal Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Evora, Portugal

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Evora

Regionens historisk og kulturelt mest interessante by er Évora, der har været erklæret verdensarv af Unesco siden 1986. Byen blomstrede ikke bare under den romerske æra, men også gennem hele middelalderen, hvor den var et hovedsæde for kunst og højere uddannelse, specielt på grund af dens indflydelsesrige jesuiter-universitet.

Den har også været et populært tilholdssted for de portugisiske monarker, og rummer mange interessante historiske bygninger, gader og pladser.

Évora er en historisk skat, som vidner om fortiden, fra ca 100 år f.kr., hvor romerne herskede i området. De har efterladt sig enestående arkitektoniske værker, som vidner om kejser Augustus storhed.

Her finder du bl.a. et romersk tempel, med bygget med traditionelle søjler og det er ærefrygtindgydende at tænke disse kæmper blev opført for næsten to tusinde år siden.

Hvis du bor i Lissabon på din ferie kan du let tage toget til Évora på lidt over en times tid.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turismo do Alentejo

Agência Regional de Promoção Turística do Alentejo
Rua Manuel Batista Reis N.º 6
7570-284 Grandola

T: +351 269 498 680
F: +351 269 498 687

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CP Comboios de Portugal

De portugisiske statsbaner CP (Comboios de Portugal) Lissabon Portugal Website Tog i Portugal De portugisiske jernbaner opererer med følgende typer togforbindelser til og i Portugal: International (IN) er de togforbindelser der...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Evora
overcast clouds
17.6 ° C
17.6 °
17.6 °
55 %
3kmh
100 %
fre
33 °
lør
33 °
søn
28 °
man
28 °
tirs
11 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Evora
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Evora #iEvora #VisitEvora #Alentejo #VisitAlentejo #Portugal #VisitPortugal

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her