Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Faro

Portugal

#Portugal Togrejser til Portugal Find information og inspiration om togrejser til Portugal på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Portugal. Visit Portugal Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Faro, Portugal

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Faro

For mange mennesker, der er ude efter at komme væk fra det hele i et stykke tid, mens vejret er godt, er Faro den perfekte destination. Der er hovedsaligt to ting at gøre, mens du er i Faro: solbade og drikke en stor cocktail.

Byen er kendt som en ferieby i Algarve-regionen og er slet ikke en ret stor by – blot 50.000 indbyggere bor i Faro. Der er dog mere i denne by end blot de fantastiske strande og feststemningen, hvilket betyder, at det er turen værd at tage hertil på hvilken som helst årstid, du måske får lyst til at lægge ræset lidt bag dig.

Faro er inderst inde en ferieby og sælger sig selv som sådan. Du kan finde et sted på stranden, sætte dig med en cocktail i hånden, og et deltage i det aktive natteliv, alle typiske komponenter af et ophold her i denne by. Du kan sagtens leje vandsportsudstyr, så du kan tage en jetski ud på vandet. Der er bådudlejning, såvel som snorkeludstyr, hvis du hellere vil gå ud på en dejlig svømmetur. Windsurfing og body boarding er begge almindelige. Når bølgerne ruller ind, løber surferne ud i vandet!

Hvis du leder efter en mere privat måde at nyde Algarve regionen på, eller du bare ikke har lyst til ferieatmosfæren for en dag, så er et besøg på Praia de Albandeira i sin orden. Det ligger lidt af vejen, en lille strand, hvor vandsport ikke er tilladt, men du får mulighed for at opleve den virkelighedsflugt, der er så typisk for Faro.

Træt af menneskemængder – hvorfor ikke besøge en øde ø? Deserta øen er tilgængelig med færge der fører dig direkte til 11 kilometer hvid sandstrand, for det første. Dette giver alle masser af plads, så de kan finde deres eget stykke af dette fredfyldte paradis! Ikke-motoriseret vandsport er tilladt her, og hvis du tilfældigvis bliver træt af stranden, kan du tage gangbroen af træ for at se Portugals sydligste punkt. Nyd en bådtur, grillet havørred og måske et glas vin på dette sted, der ligger væk fra Faros trængsel og travlhed hele året!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Faro Turistinformation

Rua da Misericórdia, 8-12
8000 Faro

T: +351 289 803 604

www: website link

Turismo do Algarve

Av. 5 de Outubro, 18-20
8000-076 Faro

T: +351 289 800 400
F: +351 289 800 489

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CP Comboios de Portugal

De portugisiske statsbaner CP (Comboios de Portugal) Lissabon Portugal Website Tog i Portugal De portugisiske jernbaner opererer med følgende typer togforbindelser til og i Portugal: International (IN) er de togforbindelser der...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Faro
few clouds
19.9 ° C
22.3 °
19.4 °
73 %
6.2kmh
20 %
søn
20 °
man
20 °
tirs
22 °
ons
21 °
tors
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Faro
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Faro #iFaro #VisitFaro #Algarve #VisitAlgarve #Portugal #VisitPortugal

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her