Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Flensburg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Flensburg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Flensburg

Flensborg (Flensburg). Der findes steder, hvor indkøbsmulighederne er helt i top, steder hvor man finder fred og ro, og andre steder er der altid gang i den. Nogle steder har udelukkende nytteværdi og andre steder er fortryllende, men helt uden praktisk nytte. Men så er der også Flensburg – heldigvis – for Flensburg har lidt af det hele.

Byen har 85.000 indbyggere, hvoraf en fjerdedel føler sig som danske. Der tales derfor mange steder dansk. Byen er omkranset af skov og eng. Flensborg er beliggende midt i det dejligste landskab præget af istidslandskabets skråninger langs fjorden og omgivet af grønne bøgeskove. I midten befinder sig en charmerende, historisk bykerne, en havneby med historisk præg, men samtidig også en åben by med masser af tilbud.

De to lande, på hver sin side af de to kyster med hver sine kulturer. I 400 år hørte Flensborg ind under den danske krone. Ifølge loven hørte man til det danske rige, men i kultur og sprog var Flensborg mere knyttet mod syd, mod den tyske kultur. Den mangfoldighed rummer byen stadig med mange tyske og danske institutioner og en menneskelig varme mellem sprogene. Det var en af modsætningerne i hertugdømmerne Schleswig-Holstein, som også var med til at de senere blev delt i en dansk og en tysk del. Der herskede dog i byen imidlertid en loyal stemning overfor den danske stat og der herskede en udbredt kongetro.

Efter 1864 hørte Flensborg ind under Prøjsen og senere det Tyske Rige. Ved folkeafstemningen om det nationale tilhørsforhold i 1920 stemte 75 % af indbyggerne for at høre til Tyskland.

Siden har det danske mindretal organiseret sig med et tæt netværk af foreninger og institutioner. Efter 1945, da mange af byens borgere pludselig hellere ville være danske end tyske, blev netværket knyttet endnu tættere.

I dag foregår alting stadigt både på tysk og på dansk. De to kulturer øser af en utrolig mangfoldighed. Lidt over 20 procent af Flensborgs befolkning hører til det danske mindretal, med egne skoler, børnehaver, kirker, foreninger, et bibliotek, en avis og meget mere. Flensborg Avis leverer nyhederne og det danske mindretal omgås det tyske flertal på harmonisk vis. Danskheden får lov til at blomstre og sætter således sit præg på byen med en ganske særlig karakter.

I det 18.århundrede var Flensborg en af de betydeligste handelshavne, især for Vestindienflådens skibe. Da sukker og rom blev sejlet tilbage fra de dengang dansk-vestindiske øer, så var det oftest til Flensborg. Derfor er byens søfartsmuseum da også stærkt fokuseret på denne periode.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Flensburg

Rathausstrasse 1
24937 Flensburg

T: +49 0461 9090920
F: +49 0461 9090936

www: website link

Tourismus Schleswig-Holstein

Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein GmbH
Wall 55
24103 Kiel

T: +49 (0)431 600 5840
F: +49 (0)431-600 5844

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Flensburg
broken clouds
11.7 ° C
12.9 °
10.4 °
82 %
4.6kmh
73 %
tirs
13 °
ons
14 °
tors
15 °
fre
14 °
lør
14 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Flensburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Flensburg #iFlensburg #VisitFlensburg #SchleswigHolstein #meinSH #comeseeSH #Germany #VisitGermany #Tyskland #Flensborg

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her