Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Frankfurt am Main

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Frankfurt am Main, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Frankfurt am Main

Som en af ​​verdens førende finansielle og kommercielle byer, har den en af ​​de bedste globale levestandarder.

På grund af dette vil du, på enhver tur til denne by, finde fantastiske muligheder for at slappe af, forfriske dig og gå på opdagelse! Byen, der officielt er kendt som Frankfurt Main, har været en integreret by siden slutningen af ​​det 8. århundrede, og for meget af den tid har den været knudepunkt for handel og finans. Den var centrum for et stort slag i anden verdenskrig, der efterlod store dele af byen i ruiner, og frem til i dag er mange af de skelsættende bygninger enten ikke blevet restaureret eller er blevet restaureret hurtigt og simpelt.

Har du set indkøbsgaderne?

Der er adskillige indkøbsgader i Frankfurt, men de to mest populære er Zeil og Goethestraße. Zeil er en gågade, der er hjemsted for mange almindelige butikker, der kan findes globalt, skønt området ved juletid omdannes til et marked, der er et af Tysklands største og ældste. Goethestraße er et område med butikker, der appellerer til de mere velhavende og har prestigefyldte butikker med designer navne til at tillokke dig.

Museer i Frankfurt

Der er bogstaveligt talt snesevis af museer i Frankfurt, der alle er værd at se på i deres egen ret, men det mest tillokkende af dem alle er måske Staedel Museet. Det er det mest fremtrædende sted at finde kunst i byen og huser et stort udvalg af malerier, der går tilbage til det 16. århundrede. Grupperet i forskellige udstillinger, herunder efterkrigstidens modernisme, vil du kunne se den udvikling af kunst, der har fundet sted i Frankfurt, under en rundvisning på stedet. Hvis du er på udkig efter en af ​​de mest omfattende kunstsamlinger, nogensinde er sammensat, har Staedel Museum, hvad du søger at finde.

Hvad så du på Palmengarten?

Frankfurts botaniske haver er det perfekte sted for børn at løbe, lege, og gå på opdagelse… og det er heller ikke en dårligt sted for de voksne! Et lille adgangsgebyr giver dig mulighed for at udforske området, der dækker over 20 hektarer, gå gennem bygningerne, der har orkideer og bregner, og endda leje en båd, hvis du ønsker det. Flere drivhuse huser forskellige tempererede planter, og når du er færdig med at se dig omkring, kan du tage en runde minigolf med. Hvis du er ude efter at få en sjov dag udendørs, vil du finde den i Palmengarten!

Frankfurt er en særlig by, der har masser at byde på for hver eneste besøgende. Hvis du planlægger en tur dertil inden for den nærmeste fremtid, skal du sørge for at indarbejde disse ideer i dine rejseplaner, så du kan nyde byen på din egen unikke måde. Hold øjnene på stilke efter skjulte perler, der lurer omkring hvert hjørne, og glem ikke at tage dit kamera med for at få billeder af de fantastiske udsigter!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Frankfurt am Main Tourist Information

Kaiserstrasse 56
60329 Frankfurt am Main

T: +49 069  21238800
F: +49 069  21237880

www: website link

Tourismus Hessen

HA Hessen Agentur GmbH
Tourismus- und Kongressmarketing
Konradinerallee 9
65189 Wiesbaden

T: +49 (0) 611 95017 8191
F: +49 (0) 611 95017 5 8191

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Aschaffenburg – Hanau – Köln

Førerkabine tur Aschaffenburg til Köln via Hanau, Frankfurt (M) Ost  

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Frankfurt am Main – Mainz – Saarbrücken

Førerkabine tur fra Frankfurt (Main) Hauptbahnhof over Mainz til Saarbrücken Hauptbahnhof. Rute Frankfurt (Main) Flughafen Regionalbahnhof Rüsselsheim Bahnhof Mainz Hauptbahnhof Ingelheim (Rhein) Bahnhof Bad Kreuznach Bahnhof Bad Münster am Stein Bahnhof Staudernheim...

Nürnberg – Frankfurt am Main, IC

Førerkabine tur fra Nurnberg til Frankfurt am Main  

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Frankfurt am Main
clear sky
18.5 ° C
21 °
17.2 °
82 %
4.1kmh
0 %
tirs
29 °
ons
33 °
tors
23 °
fre
23 °
lør
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Togrejser og køreplaner
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#FrankfurtamMain #iFrankfurtamMain #VisitFrankfurtamMain #visithessen #Hessen #Hesse #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her