Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Freiburg im Breisgau

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Freiburg im Breisgau, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Freiburg im Breisgau

Freiburg im Breisgau, eller bare Freiburg ligger i det sydlige Tyskland og blev oprindeligt grundlagt som frihandelsby i det 12. århundrede af Konrad og Hertug Bertold III af Zahringen.

Det er et strategisk anlagt samfund, der ligger lige midt på ​​handelsvejen mellem Middelhavet og Nordsøen, og desuden hvor Rhinen møder Donau. Freiburg, som ligger lige ved foden af ​​Schwarzwald, er en munter, farverig by, der byder på en middelalderlig, næsten eventyrlig oplevelse for alle besøgende. Med studerende som en større del af befolkningen, kan du være forvisset om, at nattelivet i dette samfund er sjovt!

Omfatter dine ferieplaner Freiburg im Breisgau? I bekræftende fald er her et par ideer til dig, som du kan tage med i dine kommende ferieplaner.

Freiburgs Monster er en Münster

Der er ikke mange kirker, der er så imponerende som Münster i Freiburg. Den er et mesterværk fra det 11. århundrede, som har detaljearbejde så fint, at det faktisk er sjældent i verden i dag. Ved solnedgang bliver de høje spir på denne sandstenskæmpe en smuk skarlagensrød, og er et af ​​de smukkeste syn i byen. Der er scener fra Bibelen langs hovedportalen, der er indbygget i kirkemuren, og du må ikke gå glip af gargoilerne oppe langs afsatserne.

Det arkæologiske museum i Freiburg im Breisgau er en undervurderet perle, du også vil nyde. Parken, hvor den ligger er dækket af en række skulpturer og sandstensvillaen, der huser museet har en helt unik charme. Det blev oprindeligt bygget til grevinden af Colombi i det 19. århundrede, og på den anden side af marmorindgangen vil du se fund, der omfatter romerske artefakter og gravofre fra keltiske gravpladser.

Det kan også anbefales at tilbringe en fredelig eftermiddag med at udforske Freiburgs brostensbelagte torv, Rathausplatz. De traditionelle bygninger har den klassiske kastanjeform og farverige varme, der giver sådan en vidunderlig visuel oplevelse. Arrangementer afholdes på pladsen regelmæssigt hele året rundt, men det er lige så sjovt at udforske denne skjulte perle på egen hånd.

Freiburg er en bastion for finere spisesteder

Hvis du elsker at komme ud og spise fint, er Freiburg im Breisgau lige stedet for dig! Du kan virkelig få noget for pengene på Zirbelstube, som byder på en smuk kombination af schweizisk fyrretræ og levende lys til dit måltid. Menuen er enkel og klassisk, men du kan ikke gå galt med søtunge og kapers eller noget, der involverer trøfler. Det kan gøre lidt ondt i lommebogen at nyde denne restaurant, men den er det absolut værd!

For de mere eventyrlystne tilbyder Kreuzblume en kulinarisk fusionsoplevelse som overhovedet ikke vil gøre dig forvirret overhovedet. Retternes smag står frem takket være tilføjelser som citrongræs og rødbeder. Mango yoghurt som tilbehør er også et vidunderligt valg, især hvis du vælger den torsk, de selv ryger i restauranten.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Freiburg

Rathausgasse 33
79098 Freiburg

T: +49 0761 3881 880

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Freiburg
overcast clouds
3.1 ° C
4.4 °
2.1 °
87 %
3.1kmh
100 %
tirs
5 °
ons
5 °
tors
3 °
fre
2 °
lør
3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
FreiburgimBreisgau
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#FreiburgImBreisgau #iFreiburgImBreisgau #VisitFreiburgImBreisgau #visitbawu #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her