Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Friedrichshafen

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Friedrichshafen, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Friedrichshafen

Friedrichshafen ligger på den nordlige bred af Bodensøen, som ligger i nærheden af ​​grænsen til Schweiz og Østrig.

Det er et mindre samfund, end man normalt ville besøge under en ferie og endda et forholdsvis nyt samfund for regionen, da det er grundlagt i det tidlige 19. århundrede. Det er nok bedst kendt som det sted, hvor Ferdinand von Zeppelin var i stand til at etablere sin fabrik til at bygning af luftskibe, men historien om dette samfund under det nazistiske styre har også en mørkere side.

Planlægger du at besøg til dette feriesamfund i den nærmeste fremtid? Hvis du gør det, har vi et par forslag til dig, som du kan føje til din rejseplan for at gøre turen mere mindeværdig. Lad os kigge på dem!

Udforsk luftfartsindustriens rødder i Friedrichshafen

Luftfartsindustrien har altid været en integreret del af denne bys lokale økonomi. Efter Anden Verdenskrig, da den tyske flyindustri blev begrænset, var ingen by hårdere ramt end Friedrichshafen, og det tog mange årtier, før dette samfund kom sig. Hvis du vil udforske rødderne af, hvad der har drevet dette samfund, kræver dette en tur til Dornier Museum, som ikke blot lader dig komme på nært hol af et sstort udvalg af luftfartøjer og rum køretøjer, men de arrangerer også en fast flyveopvisning hvert år.

For yderligere indsigt i dette samfund, anbefaler vi at tilbringe noget tid ovre på Zeppelin Museet for at se, hvordan kommerciel flyvning begyndte at ændre, hvordan folk rejste. Mange af udstillingerne i dette museum er hands-on, hvilket gør det perfekt til børnene, og der er også nogle interessante udstillinger for voksne, herunder nogle af resterne af Hindenburg. Der er også restauranter, butikker og masser af cafeer deromkring, så du altid føler dig forfrisket.

Vil du gerne nyde en god udsigt over søen? Prøv Aussichtsturn Moleturm

Bodensøens skønhed er ubestridelig. Det krystalblå vand i søen afspejler de fjerne bjerge på en klar dag og giver dig den perfekte mulighed for at tage fantastiske billeder. For at få den bedste udsigt, skal du klatre op i et åbent tårn, der ligger lige ud til en af kajerne, og oplev udsigten fra toppen. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du får et 10-etagers indtryk af, hvad naturen har at byde på!

Mens du er ude langs søen, er promenaden, der går langs kysten, også et godt sted at tage en spadseretur. Der er springvand i de varmere måneder, hvilket gør det til det perfekte sted for børn at køle af. De varmere måneder bringer også sælgere, kunstnere og musikere, mens du der, og du vil kunne se nogle utrolige skulpturer lige ud for kysten i selve søen. Om vinteren, når frosten har dækket træerne og glitrer i solen, har du nogle fantastiske, omend kølige, muligheder for at tage nogle utrolige billeder.

Friedrichshafen har meget at byde på som ferieby, du kan nyde området over en weekend eller i en forlænget ferie, hvis det er det, du ønsker. Med masser af muligheder for at gå på opdagelse hele året rundt, er det altid et godt tidspunkt til selv at opleve denne by.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Friedrichshafen Turistinformation

Bahnhofplatz 2
88045 Friedrichshafen

T: +49 07541 3001 0
F: +49 07541 7258 8

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Friedrichshafen
clear sky
17.4 ° C
19.4 °
15.6 °
82 %
1.5kmh
0 %
tirs
27 °
ons
28 °
tors
24 °
fre
19 °
lør
22 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Friedrichshafen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Friedrichshafen #iFriedrichshafen #VisitFriedrichshafen #visitbawu #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her