Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Gdansk

Polen

#Polen Togrejser til Polen Find information og inspiration om togrejser til Polen på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Polen. Visit Poland Polens historie...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Gdansk, Polen

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Gdansk

Gdańsk, der ligger ved Østersøen, Polens vigtigste havneby. Mange mennesker har hørt om byen, fordi den var fødested for Solidaritets-bevægelsen, som bidrog til at afslutte det kommunistiske styre i Østeuropa.

Mange mennesker tror, ​​at byen blev grundlagt i 997, selv om meget af det måtte genopbygges efter anden verdenskrig, da krigen hærgede over 90% af distrikterne i midtbyen. I dag er Gdańsk, efter 30 års ombygning efter krigen, en by, hvor fortid, nutid og fremtid er smeltet sammen i en varm, harmonisk forbindelse med lokalbefolkningen og besøgende.

Du kan tilbringe dage i Den Gamle By

Den Gamle By i Gdansk er et sted, der byder på atmosfære, eventyr og muligheder. Med de mange cafeer, der ligger gemt i sidegaderne, kan du opleve kulinariske lækkerier, som er lokale, friske og inspirerende. Se dig om i Mariakirken og tag dig derefter lidt tid til at hvile og fodre duer. Få noget slik lavet specielt til dig, mens du ser på. Snup en kop kaffe eller en øl efter eget valg og gå en eftermiddagstur langs floden. Få dit billede taget ved Golden Gate. Det kan godt være, det er blevet genopbygget efter anden verdenskrig, men det giver dig stadig den autentiske oplevelse, du er kommet til at forvente af et besøg i Den Gamle By.

Se, hvor verdenskrigen begyndte         

Nogle har kaldt den generation, der kæmpede i anden verdenskrig “den største generation” på grund af de ofre, de var villige til at gøre. Et besøg i Westerplatte vil lade dig se, hvor den frygtelige krig begyndte, da den tyske hær angreb Polen her. Dette monument blev bygget til minde om de 209 forsvarere, der tilbageholdt over 3500 tyske tropper i en uge, før de endelig overgav sig. Der er en kaserne, hvor du kan se, hvordan livet var dengang, samt flere steder med information på polsk og engelsk, der vil give dig et nyt perspektiv på, hvad der skete. Dette er absolut en rørende oplevelse, du ikke må gå glip af.

Se hvor kommunismen endte

Ikke alene var Gdańsk indflydelsesrig i begyndelsen af anden, men den var også indflydelsesrig i kommunismens fald. Solidaritetsmuseet er lille nok til, at du kan passe det ind i en dag med sightseeing, men interessant nok til, at det vil fuldende din dag. Det kan bedst beskrives som værende deprimerende, men på en god måde, og her kan du se, hvordan det var at kæmpe for at udslette kommunismen fra livet i almindelighed. Det er virkelig et fantastisk sted at forstå værdien af ​​frihed og sætte pris på det, vi allesammen har.

Gdansk er en by, der taler om historie, sommetider stolt og ligefrem, og andre mørk og grusom. Med dens moderne bekvemmeligheder kan du slappe af, som du allermest elsker at slappe af, mens du stadig er i stand til at opleve historien og den lokale kultur. Gdańsk har meget at tilbyde alle, og kan begejstre fotografer, selv om en stor del af byen er blevet genopbygget inden for de sidste 60 år.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Gdansk Turistinformation

Centrum Informacji Turystycznej
ul. Długi Targ 28/29
80-830 Gdansk

T: +48 583 014 355

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

har du brug for frisk luft i stedet for biltransport ? Måske en MC, Scooter eller cykel vil være en bedre løsning.

Lej en MC eller Scooter

Check priser på at leje MC eller Scooter i søgning her

Lej en cykel

Check priser på at leje cykel eller elcykel i søgning her

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Berlin Hauptbahnhof – Poznan – Gdynia

Togtur med udsigt fra EC 55 Berlin Hauptbahnhof til Gdynia over Bydgoszcz Rute Berlin Hauptbahnhof Berlin Ostbahnhof Frankfurt (Oder) Rzepin Świebodzin Zbąszynek Gniezno Inowroclaw Bydgoszcz Tczew Gdansk Sopot Gdynia

Bialystok – Olsztyn – Gdansk Glowny

Togtur med udsigt fra TLK18104 ,,Rybak" Białystok til Szczecin Główny over Gdańsk  

Gdansk – Koszalin – Szczecin

Togtur med udsigt fra TLK 58104 ,,Gryf" Gdańsk Główny til Szczecin Główny over Slupsk

Gdynia – Chojnice – Gorzów Wielkopolski

Togtur med udsigt fra TLK 58110 ,,Bory Tucholskie'' Gdynia Główna til Gorzów Wielkopolski over Chojnice

PKP Polskie Koleje Państwowe

De polske statsbaner Polskie Koleje Państwowe S.A. Centrala Al. Jerozolimskie 142A, 02-305 Warszawa Website Tog i Polen I Polen finder du et godt udbygget jernbanenet og du kan komme til næsten...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Gdańsk
light snow
-3.4 ° C
-2.7 °
-5 °
86 %
2.1kmh
75 %
tirs
-4 °
ons
-3 °
tors
-1 °
fre
1 °
lør
2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
GDANSK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#poland #visitpoland #gdansk #igdansk #visitgdansk #polen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her