Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Geneva

Schweiz

#Schweiz Togrejser til Schweiz Find information og inspiration om togrejser til Schweiz på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Schweiz. Visit Switzerland Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Geneve, Schweiz

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Geneva

Genève, eller Geneve, hvis du foretrækker det, er nok den mest berømte by i Schweiz. Den er hjemsted for Genève-konventionerne, en række traktater og protokoller, der definerer rettigheder for soldater i krigstid, giver beskyttelse for de sårede, og giver yderligere beskyttelse for civile omkring en krigszone.

Den første traktat blev skabt i 1864, men når folk refererer til Genève-konventionen, er det 1949 opdateringen af ​​disse traktater og protokoller efter anden verdenskrig, der menes.

Geneva er måske nok berømt for sine bestræbelser på fred, men den har meget mere end det. Byen er rangeret som det 3. bedste sted at leve på planeten i form af livskvalitet, og det er nemt at se, hvorfor det er sådan. Der er 82 separate bygninger eller anlæg, der er angivet på nationalregistret på grund af deres betydning, herunder hele den Gamle By. Ud over at besøge den gamle bydel, er her nogle andre anbefalinger til dit kommende besøg!

Det Internationale Røde Kors/Røde Halvmåne Museum er noget særligt

Missionen for Røde Kors og Røde Halvmåne er enkel: at give værdighed til dem, der bliver bragt ned af begivenheder i denne verden. Denne organisation hjælper ved at handle i forskellige nødsituationer, fra naturkatastrofer til krige, der påvirker den civile befolkning. De dækker basale behov, f.eks. husly, og minder os om vores menneskelighed. Det er denne humanisme, der i sidste ende er sat på skue her, hvilket er grunden til, at selve museet er så bevægende.

Mange betragter New York for at være hovedkvarter for FN, men Palace of Nations har også tjent FN som hovedkvarter i Genève siden 1946. Stedet blev oprindelig bygget som hovedkvarter for Folkeforbundet efter første verdenskrig. De udendørs anlæg er åbne for offentligheden og fra disse åbne områder kan Genevesøen ses. Det er det største bygningskompleks i Europa med undtagelse af Versailles.

Planlæg din tur til Geneve Motor Show

Et af højdepunkterne i år i Genève er Motor Showet, der afholdes i marts. Det er en international udstilling af alle verdens bilproducenter, der fremhæver branchens fremtid. Du vil se mange enestående køretøjer udstillet, da mange af verdens dyreste biler bliver udstillet. Bare rolig – der er også masser af køretøjer, man kan tage et kig på, som er designet for den gennemsnitlige husholdning.

Højdepunktet for dette års show var Quant e-Sportlimousinen. Den hævdes at være den første high performance sportsvogn med nul-emission. Strømlinet og elegant, skriger den visuelt kraft og ydeevne, selv om den kører på et elektrisk batteri og motor. Hvis du elsker biler af hvilken som helst slags, så være her for Motor Showet i begyndelsen af ​​foråret!

Planlægger du et besøg i Geneve i den nærmeste fremtid? Med planlagte festivaler i løbet af året, og smukke bygninger så langt som øjet kan se, er denne by virkelig en af ​​de bedste i verden i dag.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SBB Schweizerische Bundesbahnen

De schweiziske statsbaner SBB CFF (Schweizerische Bundesbahnen / Chemins de fer fédéraux suisses) Hilfikerstrasse 1 3000 Bern 65 Schweiz Website Tog i Schweiz De schweiziske jernbaner har et virkeligt godt jernbanenet og de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Geneva
broken clouds
15.3 ° C
18.5 °
14 °
94 %
2.1kmh
75 %
tors
20 °
fre
20 °
lør
25 °
søn
25 °
man
23 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Geneva
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Geneva #iGeneva #VisitGeneva #Switzerland #VisitSwitzerland #Schweiz

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her