Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Görlitz

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Görlitz, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Görlitz

Görlitz har haft så mange forskellige politiske tilhørsforhold siden 1002 at man næsten umuligt kan nævne dem alle, men på trods af byens grænser konstant ændrer sig står dens vigtigste historiske dele stort set uforandrede.

Dette har haft som resultat at mange filminstruktører har valgt at bruge Görlitz som en primær location i deres film. Når du ser byen for dig selv vil du med det samme forstå hvorfor.

Der ligger en smuk gotisk kirke i byen.

Besøger du Peterskirken i Görlitz kan du se guldblade og en smuk døbefont samt nyde den enestående beliggenhed. Det er gratis at besøge kirken men det koster penge at tage billeder. Orgelet spilles rutinevis og tilegner kirken en uforglemmelig melodi.

De gamle kirkegårde har mange historier at fortælle.

I nærheden af Historischer Nikolaifriedhof kan du finde Jakob Böhmes grav. Hvis du ikke ved hvem han er, så er det vigtigste at vide at hans teologier i den lutherske kirke var ligeså skandaløse som Luthers var i den katolske kirke. Kirkegården er stille og rolig. Du vil kunne huske historierne som stedet fortæller resten af dit liv.

Görlitz byder på en engagerende tur i dens naturpark.

På en varm sommeraften vil du kunne se at mange vælger at mødes i naturparken. Familier besøger parken med deres kæledyr. Mange af parkens udstillinger er interaktive og der er masser af legepladsområder for børnene.

I Görlitz kan du nyde de mange indblik i historien samt en ferie med en moderne tiltrækningskraft. Byen har mange landmærker og haver at nyde, så hver dag er en ny mulighed for at udforske byen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Görlitz Turistinformation

Fleischerstr. 19
02826 Görlitz

T: +49 03581 47570
F: +49 03581 475747

www: website link

Tourismus Sachsen

Tourismus Marketing Gesellschaft Sachsen
Bautzener Str. 45-47
01099 Dresden

T: +49 0351 49170 0
F: +49 0351 49693 06

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Görlitz
scattered clouds
-0.4 ° C
1.2 °
-1.6 °
85 %
1.8kmh
33 %
tirs
2 °
ons
3 °
tors
1 °
fre
-1 °
lør
-4 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Görlitz
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Görlitz #iGörlitz #VisitGörlitz #Saxony #Sachsen #visitsaxony #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her