Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Goslar

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Goslar, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Goslar

Den gamle hansestad ligger i dag lidt i udkanten af det samlede Harz-område, men er stadig ubetinget det kulturelle centrum. Tidligere var det en af de vigtigste byer i det tysk-romerske kejserrige. Velstanden blev grundlagt af de berømte miner i Rammelsberg, et flot beliggende og rig mine, der ligger i en dal sydlig for byen. I dag et museum der giver et bredt indblik i minedrift og vidner om den tidligere storhed, hvor man fandt kobber, bly zink og spor af sølv og guld.

Minen gjorde indbyggerne rige. Så rige at de kunne bygge store huse med alskens ambitiøst træskærerarbejde. Rigdom er der stadig masser af. Fx tildeles der hvert år en stor pris til en moderne kunstner, den såkaldte Kaiserring. Her har store navne som Joseph Beuys, Victor Vasarely og Henry Moore fået prisen, mod at de har givet værker til det lokale kunstmuseum Mönchehaus.

Også ude i det fri er der masser af kunst. Fra det finurlige klokkespil på markedspladsen til små pladser med listige skulpturer, blandt andet af Fernando Botero. Byen er i dag udnævnt som verdenskulturarv af Unesco, især den intakte bymidte og den smukt restaurerede Kaiserpfalz, fra 1010, er en af byens store attraktioner. Her regerede kejseren, når han var på ophold i den gamle regeringsby. Og Goslar var nok den vigtigste af alle regentbyerne, for kejseren rejste rundt i det enorme rige.

Goslar er en romantisk bindingsværksby, her er op mod 1000 af slagsen, alle meget velholdte. Byen har en bugtet flod der går midt gennem byen, og en lille mølle, der stadig er intakt. Byen byder også på en lang indkøbssgade, masser af spisesteder og oplagte udflugter op i Harz-bjergene der starter lige bag ved byen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Goslar Turistinformation

Markt 7
38640 Goslar

T: +49 05321 78060
F: +49 05321 780644

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Goslar
overcast clouds
1.6 ° C
3.3 °
0.6 °
83 %
7.7kmh
98 %
tors
5 °
fre
3 °
lør
8 °
søn
3 °
man
2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Goslar
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Goslar #iGoslar #VisitGoslar #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her