City Information

SJ Göteborg Central
Drottningtorget 5
Göteborg
Sweden

Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Hvor ligger stationen ?

Når du ankommer til eller skal rejse fra byen kan du på kortet her se hvor stationen ligger i forhold til centrum. Kortet er forud indstillet til stationen og du kan blot indtaste i "rutevejledning" hvor du skal fra eller til og rutevejledning åbner i nyt vindue.

Overnatning nær stationen

Skal du overnatte i byen er det muligt at lave en søgning efter både hoteller og lejligheder blandt alle de største søgemaskiner i en og samme søgning og blot et klik. Få liste med priser og muligheder.

Transport til og fra stationen

Privat transfer / taxi

Hvis du skal bruge transfer / taxi til og fra stationen kan du foretage en søgning på de lokale muligheder i søgefeltet herunder.

Lej en bil på stedet

Søg bedste tilbud på billeje

Det er meget populært at benytte sig af togtransport frem til destinationen og der leje en bil til at tage sig rundt i byen og området der omkring.

Vi har et affiliate samarbejde og kan tilbyde en søgning der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt samt fra lokale udlejningsfirmaer, i en og samme søgning.

Stationer i nærheden

Herunder kan du se oplysninger om andre ofte benyttede stationer tæt på og i samme by

International togforbindelse

Internationale tog: Herunder kan du se de vigtigste tog der kører hertil i international rute

Oslo Sentralstasjon

NSB Oslo Sentralstasjon Jernbanetorget 1 0154 Oslo Norway Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Togforbindelser

Nationale togforbindelser: Herunder kan du se de vigtigste nationale togforbindelser til og fra denne station

Borås

SJ Borås Centralstation Stationsgatan 16 Borås Sweden Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Falköping

SJ Falköping Centralstation Järnvägsgatan 5 Falköping Sweden Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Karlstad

SJ Karlstad Centralstation Hamngatan 21 Karlstad Sweden Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Kil

SJ Kil station Kil station Storgatan Kil Sweden Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Malmø

SJ Malmö Central Skeppsbron 1 211 20 Malmö Sweden Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Sverige, togrejser

De svenske statsbaner

SJ AB
Vasagatan 10
105 50 Stockholm
Website

Øvrige togselskaber

Bemærk at vores sider omhandler trafikken på længere strækninger i Sverige. For information om Skånetrafikken, Øresundstog køreplaner, priser mv på websitet.

Herunder kan du se forskellige fakta og tips omkring togrejser i Sverige, du er velkommen til at læse og skrive kommentarer i togrejse forum feltet nederst på siden.

Hvor lang tid tager det med tog til Sverige ?

Rejsetiden på togforbindelser fra København til f.eks Stockholm er på cirka 5 timer 30 minutter.

Hvad er de bedste togforbindelser til Sverige ?

Der er, udover Øresundstogene til f.eks Malmø, Helsingborg og Gøteborg, direkte tog fra København til Stockholm. Fra Stockholm er der både dag- og nat togforbindelser til større byer i Nordsverige som f.eks Borlänge, Umeå, Skellefteå, Luleå, Kiruna og videre til Narvik.

Der er flere færgeforbindelser til Sverige. Kommer du med færge til Sverige fra Danmark kan du starte din togrejse i Göteborg, Varberg, eller Ystad

Andre måder at rejse til Belgien

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har daglige forbindelser. Du kan også vælge fly til Sverige, f.eks med nogle af de mange lavpris selskaber, og påbegynde rejse fra en station der.

Nationale tog, rejser i Sverige

Togrejser i Sverige foregår med de svenske statsbaner, SJ, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på svensk og engelsk.

Køreplan tog til Sverige

Skal du finde togrejse til Sverige og togtider for rejse fra Danmark til Sverige kan det anbefales at bruge DB tog køreplan system der dækker togtider og togrejser i hele Europa, der er naturligvis flere forskellige køreplans systemer men vi syntes dette er det mest brugervenlige og komplette. Du kan finde DB køreplans sider her.

Hvad koster en togbillet til Sverige ?

Vi har fået et samarbejde med omio søgemaskine der gør at du nu kan sammenligne priser og foretage bestilling af billet til tog, bus og fly i en og samme søgemaskine, ved en søgning får du præsenteret en liste med rejsetid, pris og eventuelle skift undervejs, herefter kan du vælge den mulighed der passer dig bedst.

Togbillet til Sverige online her

Kan man rejse på Interrail i Sverige ?

Interrail billet er gældende til togrejser i Sverige.  Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Sverige på websitet her.

Tilbud og rabat på togrejser til Sverige

Der er mange rabatordninger, både faste rabatter og diverse tiltag med begrænset gyldighed. På SJ website og på appen er der konstant opdateret med aktuelle tilbud. Se mere om rabatter ved togrejser i Sverige på SJ website her

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Svenske jernbaner på sociale medier

Facebook    -    Instagram    -    Twitter    -    Youtube

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her