Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Göteborg

Sverige

#Sverige Togrejser til Sverige Find information og inspiration om togrejser til Sverige på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Sverige. Visit Sweden Sverige er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Göteborg, Sverige

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Gothenburg

Gøteborg, som er grundlagt i begyndelsen af ​​det 17. århundrede, er hjemsted for den største havn i Skandinavien.

Byen er hjemsted for mange store globale virksomheder, herunder bilproducenten Volvo, og er også hjemsted for verdens største fodboldturnering. Den har længe været en strategisk by for Sverige, fordi den længe gav den eneste rigtige adgang til global maritim handel. Dagens Gøteborg er en moderne metropol, der tilbyder de besøgende et vidunderligt indblik i kultur og historie i regionen.

Planlægger du en tur til Gøteborg inden for den nærmeste fremtid? Hvis du gør, så er her nogle af vores anbefalinger, som du kan overveje.

Planlæg din tur til den Internationale Film Festival

Hvem elsker ikke film, inderst inde? Gøteborgs Internationale Film Festival startede i 1979, og er den største festival af sin art i hele Skandinavien. Den startede oprindeligt med blot 17 film og omkring 3000 besøgende, men i dag afholdes festivalen over 10 dage i slutningen af ​​januar og begyndelsen af ​​februar. Den gennemsnitlige festival tilbyder over 450 forskellige film, og har en deltagelse på over 100.000 mennesker, og den bliver bare ved med at vokse!

Hvis du tager ind i byen til filmfestivalen, er der en god chance for, at du har lyst til at lave lidt mere end bare at være i biografen hele dagen. Dette er det perfekte tidspunkt til at opleve langrend i Sverige, og hvis du er i Gøteborg, er OK Landehofs skisportssted det bedste sted at tage hen. Så snart temperaturen bliver kold nok, lægger dette feriested kunstig sne ud, så du kan nyde den 3,5 kilometer lange bane. Der er også en naturlig snebane, der er 2,5 kilometer i længden.

Leder du efter noget varmere at lave?

Ligegyldigt hvilken årstid, det er, er et besøg i byen et godt tidspunkt til at slentre gennem Gøteborg Kunstmuseum. Det indeholder en af ​​de mest omfattende samlinger af nordisk kunst, du vil finde noget sted i verden, og fremviser kunstnere som Carl Larsson, Edvard Munch, Bruno Liljefors og Anders Zorn. Selve bygningen blev bygget for at fejre 300-året for byen og er et godt eksempel på neo- klassisk arkitektur.

Derfra er et besøg på Gustaf Adolf-pladsen helt sikkert på dagsordenen. Ikke alene løber kanalen gennem denne plads, men det er også her, ​​nogle af Gøteborgs mest bemærkelsesværdige bygninger ligger. Der er flere monumenter at udforske på dette vidtstrakte torv, og du er tæt på flere fantastiske små spisesteder, hvor du hurtigt kan komme din eventuelle sult til livs, som du måske har efter din udforskning af denne smukke by.

På mange måder repræsenterer Gøteborg selve Sveriges sjæl, og uanset hvor længe den varer, er en tur hertil en rejse, der vil bringe dig stor glæde. En lang række gode restauranter, museer og andre attraktioner venter bare på, at du skal komme og nyde dem, uanset hvad årstid, det er. Tag oven  i købet de grønne områder, hvor du kan finde dit eget lille fredfyldte hjørne af paradis, og så kan du godt finde, at du vender tilbage til Gøteborg igen og igen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SJ Statens Järnvägar

De svenske statsbaner SJ (Statens Järnvägar) Vasagatan 10 Stockholm Sverige +46 010 751 60 00 Website Tog i Sverige I Sverige finder du et udmærket tog trafik system der forbinder de fleste...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Gothenburg
drizzle
6.2 ° C
7.3 °
5 °
92 %
9.3kmh
75 %
tors
6 °
fre
4 °
lør
7 °
søn
6 °
man
2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
GOTHENBURG
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Gothenburg #iGothenburg #VisitGothenburg #Sweden #VisitSweden #Sverige

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her