Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Göttingen

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Göttingen, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Göttingen

Denne by i Niedersachsen betragtes ofte som en universitetsby, men den har også meget at tilbyde besøgende. Der er flere kulturelle foretagender, der giver besøgende mulighed for at opleve alt, hvad dette område har at byde på. Der er to professionelle teatre, der hører hjemme i denne by, såvel som et tredje skoleteater, og de afholder alle forestillinger året rundt.

Hvis det er en smuk dag i Göttingen, vil det passe sig at besøge en af byens fire multikulturelle haver. Universitetet passer også tre forskellige botaniske haver, og der er desuden en offentlig kirkegår i byen, der er beplantet med talrige lunde, hvor man kan få lidt fred, hvis man ønsker det.

Göttingen er hjemby for flere samlinger, der er værd at se, men den mest bemækelsesværdige er den etnografiske samling på universitetet. Den indeholder artefakter fra Arktis og der er også vigtige afrikanske udstillinger, man kan besøge. Altes Rathaus har ofte udstillinger af lokale kunstnere, mens Göttingen Bymuseum har en kombination af kunst og historie, man kan nyde.

Religionen har også en historisk andel i Göttingen. I over to århundreder blev så godt som hele byen protestantisk, og der blev ikke afholdt katolske gudstjenester mellem 1529-1746.

Området er meget cyklistvenligt, og der er masser af cykelstier rundt omkring i byen, herunder til mange større indkøbscentre. Det tager kun omkring 20 minutter at tage fra Göttingens centrum til byens grænser. Hvis du ikke har din egen cykel med, skal du bare tage ned til banegården, så vil du kunne leje en.

Siden middelalderen har Göttingen været en vigtig del af den autentiske tyske oplevelse. Hvis det er det, du søger, på din næste ferie, er denne by akkurat, hvor du skal være.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Göttingen Turistinformation

Altes Rathaus, Markt 9
37073 Göttingen

T: +49 551 49980 0
F: +49 551 49980 10

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Bremen – Hannover – Würzburg

Førerkabine tur Bremen over Hannover, Göttingen, Bebra, Fulda til Würzburg.  

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Göttingen
few clouds
18.3 ° C
19.3 °
16.5 °
91 %
2.3kmh
12 %
tirs
29 °
ons
32 °
tors
27 °
fre
24 °
lør
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Gottingen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Göttingen #iGöttingen #VisitGöttingen #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #Tyakland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her