Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Gouda

Nederlandene

#Nederlandene Togrejser til Nederlandene Find information og inspiration om togrejser til Nederlandene på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Nederlandene. Visit Netherlands Holland er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Gouda, Nederlandene

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Gouda

Ordet Gouda forbindes ofte med osten, men den hollandske by er også et fantastisk sted at købe piber, hvis den slags er noget for dig. Byen blev grundlagt i en sump i starten af det 12. århundrede og er siden blevet en vigtig rejsedestination for folk som ønsker at opleve en kultur som bruger historien til sin fordel i sin udvikling. Læs videre for at finde ud af, hvad du bør overveje at se og lave mens du befinder dig i Gouda.

Sig hej til osten

Der stables kæmpe goudahjul hver eneste uge og fra april til august afholdes der et ostemarked hver torsdag. Du bør nok ikke tage et helt hjul med hjem, men et mindre stykke bør du investere i. Hvis du besøger byen i maj vil du opleve, at markedet også inkluderer håndlavet keramik.

Besøg Rådhuset

Goudas Rådhus er et af de ældste af slagsen i hele landet. Det blev bygget omkring 1450 og hjælper med at beskytte markedspladsen. På din markedstur bør du også besøge afvejningshuset, hvor der engang opkrævedes skat. Nu til dags bruges huset som et nationalmonument og det huser et museum som handler om byens oste

Udforsk det farvede glas

Skt. John kirken er den største kirke i hele Holland. Kirken er hjemsted for farvede glasvinduer som indsattes i 1530. Vinduerne betragtes som den vigtigste samling af farvet glas i hele landet. Faktisk er de så berømte, at turister er flokket hertil i flere end 400 år bare for at se dem.

Godt nok er Gouda kendt for sin ost, men du vil hurtigt opdage, at byen burde være kendt for meget mere. Uanset om du bare er her et par dage eller en hel ferie vil du forelske dig i byen, ligesom andre har gjort det før, og andre vil gøre det efter, dig.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Gouda Turistinformation

VV Gouda
Lange Tiendeweg 29-31
2801 KE Gouda

T: +31 0900 468 3288

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

NS Nederlandse Spoorwegen

De Nederlandske statsbaner Nederlandse Spoorwegen Laan van Puntenburg 100 3511 ER Utrecht Nederland T: +31 30 751 51 55 Website Tog i Nederlandene (Holland) Nederlandene har et veludbygget jernbanenet der forbinder alle...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Gouda
overcast clouds
7.6 ° C
8.4 °
6.7 °
91 %
5.1kmh
100 %
man
9 °
tirs
12 °
ons
12 °
tors
12 °
fre
12 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Gouda
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Gouda #iGouda #VisitGouda #Netherlands #VisitNetherlands #Nederlandene #Holland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her