Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Granada

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Granada, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Granada

Få en spændende ferie fyldt med kultur og historie i en fantastisk smuk by. Tag til skønne Granada, hovedstaden i den sydspanske provins af samme navn. Alle Granada rejser vil med garanti give dig uforglemmelige øjeblikke under den andalusiske sol. Byen med det store universitet deles af floden Rio Genil, og ligger godt 65 kilometer fra ‘den tropiske kyst’. Flere bygninger i de historiske bydele er præget af smukke muslimske dekorationer og udskæringer, der er en fryd for øjet. Byen er bedst kendt for det ikoniske Alhambra-kompleks, men her er også spændende museer, masser af shopping, koncerter og events året rundt.

Der er rig mulighed for at finde et hotel der passer dig. Specielt populære er de historiske bydele som Sacromonte og Albaicín. Sidstnævnte er kendt som den mauriske bydel og er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Her finder du en labyrint af små smalle gader at gå på opdagelse i, og visse steder får du en storslået udsigt over resten af byen, Alhambra-komplekset og bjergene i horisonten. Sacromonte området er kendt for de traditionelle hus-grotter, hvor husene er ‘gravet ud i klipperne’, og visse hoteller her er indrettet i disse grotter. En unik overnatningsmulighed på rejser til Granada centrum.

Nord for floden på al-Sabika højen i Granada, troner ‘det røde slot’ La Alhambra over den indre by. Det enorme mauriske borganlæg som er én af Spaniens absolut største turistattraktioner. En attraktion der sammen med det nærliggende sommerpalads Generalife, og dets tilhørende haver, hvert år trækker enorme mængder af turister til i højsæsonen. Dette kompleks er et absolut must på Granada centrum rejser. Du bør derfor booke besøget eller en guidet tur på forhånd hvis du rejser i højsæsonen.

Nær Alhambra findes to andre historiske bygninger der bør opleves på en Granada rejse. Byens katedral, Catedral de la Anunciacíon, og det royale kapel, Capilla Real de Granada. Disse smukke bygningsværker ligger side om sider ved hovedgaden Gran Vía. Udover de mange historiske hovedattraktioner, som har givet byen dens kulturelle profil, byder Granada på masser af muligheder for shopping, som livlige gademarkeder hvor der kan købes alt fra veludført håndværk og kunst, til lokale delikatesser. Er du til kulinariske oplevelser er byen trods placeringen lidt væk fra kysten, kendt for mange lækre fisk og skaldyrsretter.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Granada Turistinformation

Calle Cárcel Baja, 3
18001 Granada
T: +34 958 24 71 28

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Granada
clear sky
14.7 ° C
15.5 °
12.6 °
56 %
0.3kmh
2 %
ons
24 °
tors
27 °
fre
29 °
lør
30 °
søn
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Granada
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Granada #iGranada #VisitGranada #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #Spanien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her