Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Graz

Østrig

#Østrig Togrejser til Østrig Find information og inspiration om togrejser til Østrig på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Østrig. Visit Austria Grundene til...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Graz, Østrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Graz

Hvis du besøger Østrig skal du helt sikkert besøge Graz mindst en gang på din tur. Det er landets næststørste by, lige efter Wien, og har nok en af de bedste midtbyer i hele Europa.

Det har været en kulturhovedstad, en by med det lækreste cuisine, og byen er på UNESCOs verdensarvsliste. Denne by, der ligger på Mur floden, blev berømt i den 12. århundrede under Babenberg styret, og har haft fremgang lige siden.

Planlægger du et besøg til Graz, eller måske søger du et nyt sted at besøge i weekenden? Her er nogle af de vigtigste ting at se i denne fantastiske by!

Schloßberg er en bygge der dominerer den Gamle By i Graz, og som er i alt 123 meter høj. Helt på toppen ligger der en nedrevet fæstning, der engang beskyttede området, men hvorfra man nu har en af de bedste udsigter over byen. På en klar dag, kan man sagtens se over søen af røde tage til bjergene på den anden side. Det, der ikke er så nemt, er dog at klatre op ad bakken fra den Gamle By for at komme dertil.

Du vil blive belønnet med en offentlig park, der er blevet anlagt på toppen af bakken. Der er flere restauranter, cafeer og andre underholdningssteder, der vil hjælpe dig med at nyde dagen i fulde drag. Skylden for det meste af ødelæggelsen tilhører Napoleon, men befolkningen i Graz betalte løsepenge for at beholde uret og klokketårnene, om begge har fremtrædende placeringer i parken. Se nærmere på uret, når du er deroppe – du vil bemærke, at viserne fungerer omvendt!

Da Graz blev udnævnt til den Europæiske Kulturhovedstad i 2003, designede en kunstner fra New York en enestående platform, der står midt i Mur floden som en kunstig ø. Dette vartegn ligner en kæmpe muslingeskal, og har en legeplads til børnene, et amfiteater og en charmerende cafe. Øen, der hedder Murinsel, eller Mur øen, er det perfekte sted at få en kop kaffe eller din yndlingsdrink, mens floden bruser omkring dig.

Vi anbefaler også, at du tager dig tid til at nyde Kunsthaus, som er et moderne kunstmuseum, der også blev bygget til festlighederne i 2003. Det kaldes det “Venlige Rumvæsen” af den, der har bygget det,, og kælenavnet bruges lokalt. Det er belysningen på denne bygning, der gør ydersiden til noget helt særligt, da hver enkelt lysring styres af en central computer, som skaber big pixels eller BIX, der udgør en enestående kommunikationsmetode, hvor man kan bede om et møde med jordens ledere.

Hvis du planlægger at besøge Graz inden for den nærmeste fremtid, så sørg for at tage disse grundlæggende ting med blandt de andre planer for at se byen. Fra fortiden til fremtiden er der lidt af hvert, der vil berøre enhvers sjæl på en unik måde… bare sørg for at have behagelige sko til at gå på opdagelse i!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Graz Turistinformation

Herrengasse 16
8011 Graz

T: +43 316 80750
F: +43 316 80751

www: website link

Steirische Tourismus

St.-Peter-Hauptstraße 243
8042 Graz
Österreich

T: +43 316 4003 0
F: +43 316 4003 10

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

ÖBB Österreichische Bundesbahnen

De østrigske statsbaner ÖBB (Österreichische Bundesbahnen) Postfach 75 A-1020 Wien Österreich Website Tog i Østrig De østrigske jernbaner har et veludbygget og rigtigt godt jernbanenet der betjener alle de vigtigste byer,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Graz
fog
-2.9 ° C
0.6 °
-7.2 °
63 %
1.5kmh
2 %
tirs
3 °
ons
1 °
tors
1 °
fre
0 °
lør
1 °

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
GRAZ
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#austria #graz #igraz #visitgraz #steiermark #stadtgraz #instagraz #Østrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her