Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Grenoble

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Grenoble, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Grenoble

Hvis du bare kastede et overfladisk blik på Grenoble og dens typiske boligblokke i grå beton, der synes at være en moderne fransk tradition, ville du aldrig tro, at byen er en farverig og unik labyrint af gader, der ofte omtales som “Alpernes hovedstad”.

Historien for denne by, som var hjem til de olympiske vinterlege i 1968, daterer to årtusinder tilbage, og er afspejlet i de udsigter og by landskaber, du ser på skærmen foran dig.

Ønsker du selv at opleve denne bys pragt? Vi har samlet et par forslag, som du kan overveje, når du færdiggør dine planer om at besøge denne smukke by, der er fyldt med oldtidslevn.

Grenobles forsvarsmure er et vidunder at udforske

Grenoble har gennem historien været centrum for konflikt på den ene eller den anden måde. Efter Romerrigets fald, har den set flere krige og flere erobringsforsøg, hvilket har ført til opbygningen en række forsvarsmure. Disse historiske relikvier står som en hyldest til fortidens konflikter, men i dag er de et vidunder at udforske. Bare det at røre ved selve murene, sætter dig i forbindelse med en smule af den desperation, der førte til, at de bliver bygget til at begynde med.

Efter at have besøgt murene, bør et besøg på Bastillen være på dagsordenen, hvis det stadig er tidligt på dagen. Det er en samling af gamle bygninger, der ligger på bjergsiden med udsigt over resten af ​​Grenoble. Kør op i svævebanen, der har været i drift siden 1934, for at få en fantastisk udsigt over byen og et kig på denne samling af fæstningsværker, der daterer sig tilbage til middelalderen. Det er et af ​​de mest populære steder i Grenoble, så hvis du ikke kan nå derop tidligt, kan det være bedst at gemme besøget til den næste dag.

Hvorfor ikke se Grenoble Museet, mens du venter?

Selv om der er flere gode museer at se i denne by, er den mest dyrebare perle af dem alle Grenoble Museet. Næsten 200.000 mennesker besøger det hvert år, og er kendt for sin omfattende samling af malerier, der repræsenterer hver epoke og større kunstneriske stilart gennem historien. Listen over berømte kunstnere er meget omfattende og dens samling af moderne kunst er en af ​​de bedste i hele Europa! Der er også egyptiske, græske og romerske artefakter udstillet. Før du forlader stedet, så sørg for at sige pænt “Hej!” til Profetinden af Antinoe.

Der er også adskillige festivaler, der finder sted i Grenoble, som kan hjælpe dig med at få has på tiden, mens du venter. The Jazz Festivalen i marts er særligt underholdende, som du kan nyde smuk musik under overgangen til foråret. Der er en kort film festival, der afholdes hver juli, hvis din præference går mere i retning af biografer, mens der afholdes en kabaret musikfestival i slutningen af ​​juli, som også vil give dig et bredt smil på læberne.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Grenoble Turistinformation

Office du Tourisme Grenoble
14 Rue de la République
38000 Grenoble

T: +33 4 76 42 41 41

www: website link

Auvergne-Rhône-Alpes Tourisme

11 bis quai Perrache
69002 Lyon

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Grenoble
scattered clouds
-8.5 ° C
-3.2 °
-10.8 °
72 %
1.6kmh
29 %
tors
2 °
fre
1 °
lør
1 °
søn
3 °
man
-1 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Grenoble
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Grenoble #iGrenoble #VisitGrenoble #myauvergnerhonealpes #RenaîtreIci #FeelRebornHere #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her