Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Groningen

Nederlandene

#Nederlandene Togrejser til Nederlandene Find information og inspiration om togrejser til Nederlandene på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Nederlandene. Visit Netherlands Holland er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Groningen, Nederlandene

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Groningen

På trods af, at Groningen er en universitetsby med to universiteter, der tiltrækker over 50.000 elever om året, er der stadig mange muligheder til at besøge og nyde mange af de steder, denne by har at tilbyde.

Nattelivet i enhver universitetsby vil være livligt, men kunsten og kulturen har også en fremtrædende plads i byens gader. De først by-beboelser i Groningen daterer tilbage til det 3. århundrede, og selve byen blev anerkendt i 1040.

Groningen kom snart til berømmelse som et vigtigt handelscentrum. Dette betyder også, at du har masser af muligheder for at udforske denne vigtige by i Holland i ro og mag. Hvilke steder lokker dig i dag?

Nordens metropol har sit eget by teater

Groningen har sit eget by teater, der ligger på Turfsingel, og som afholder jævnlige forestillinger over hele byen. Du vil også altid kunne finde levende musik, der spilles rundt omkring i byen på mange af cafeerne, og jazz er den fremherskende musikstil. Elever fra det lokale universitet holder jævnligt jam sessions sammen på nogle få af studentercafeerne, så for en enestående oplevelse, skal du tage ned til universitetsområdet for at få et indblik i den lokale kultur.

Det er også det perfekte sted virkelig at komme i festhumør, især når de studerende er tilstede i byen. De fleste barer lukker ikke før kl. 7 om morgenen, og de fleste af dem er tæt pakket hele aftenen, hver aften. På grund af kombinationen af natteliv og historisk betydning er Groningens centrum blevet udvalgt som Hollands bedste, den ene gang efter den anden over det sidste årti.

Groningens museer er også fascinerende!

Selv om du bare er i byen for en kort bemærkning er Groninger Museet den tid værd, du bruger på det. Det er et kunstmuseum med samtidige og moderne værker, og det blev oprindeligt åbnet for 140 år siden. Bygningen er i sig selv modernistisk og blev færdigbygget for to årtier siden med tre hovedpavilloner, der blev designet af tre forskellige arkitekter. En bro forbinder dette museum direkte med banegården i Groningen og er en af byens vigtigste gangstier.

Groningen er også hjem til en international platform for dokumentarfotografi, der kaldes Noorderlicht. Den afholder en årlig foto-festival, har et foto-galleri, der er åbent hele året, og driver et forlag foruden at tilbyde fotoklasser. Hvis du elsker fotografi, vil du elske at komme til denne årlige sommerfestival, der følger et nyt tema hvert år.

Er du klar til at besøge Groningen i den nærmeste fremtid? Hver gade har en ny historie at fortælle, men kun hvis du er klar til at lytte. Fra det livlige natteliv til de overvejelser, denne by indbyder til med det eftertryk, der er på kunst, vil din indre stemme vil komme til udtryk, mens du udforsker. Groningen har måske nok sine rødder i oldtidshistorien, men denne moderne by kan virkelig tilbyde dig alt, hvad du har brug for i en ferie.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Groningen Turistinformation

VVV Informatiewinkel
Grote Markt 25
9712 HS Groningen

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

NS Nederlandse Spoorwegen

De Nederlandske statsbaner Nederlandse Spoorwegen Laan van Puntenburg 100 3511 ER Utrecht Nederland T: +31 30 751 51 55 Website Tog i Nederlandene (Holland) Nederlandene har et veludbygget jernbanenet der forbinder alle...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Province of Groningen
overcast clouds
9.2 ° C
9.5 °
8.4 °
78 %
5.1kmh
100 %
man
9 °
tirs
11 °
ons
11 °
tors
12 °
fre
12 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Groningen
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Groningen #iGroningen #VisitGroningen #Netherlands #VisitNetherlands #Nederlandene #Holland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her