Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Haarlem

Nederlandene

#Nederlandene Togrejser til Nederlandene Find information og inspiration om togrejser til Nederlandene på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Nederlandene. Visit Netherlands Holland er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Haarlem, Nederlandene

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Haarlem

Det ekstra a er langt fra den eneste forskel mellem denne hollandske by og det amerikanske Harlem. Byens historie strækker sig tilbage til Middelalderen og Haarlem er hjemsted for utallige kulturarvsdestination som regeringen har opkøbt i et forsøg på at bevare dem. Her kan du læse lidt om, hvad byen for eksempel har at byde på.

Tag på utallige museer

Haarlem har en yderst veludviklet kunstscene, hvilket du tydeligt vil kunne se på de mange gallerier og kunstmuseer byen har at byde på. Teylers Museum er det ældste museum i hele landet og udstiller blandt andet Rembrandt og Michelangelo, samt et udvalg af videnskabelige og historiske anlagte udstillinger. Hvis du gerne vil ind og se fine art på en anderledes måde kan du besøge Frans Hals Museum. Derudover bør du også lægge turen forbi Ten Boom Museum, som er kendt for at have været et gemmested for jøderne under 2. Verdenskrig.

Besøg de 19 Hofjes

Hofjes er almshuse som blev bygget omkring en gård. Formålet med husene var oprindeligt at huse ældre kvinder som ikke længere havde et andet hjem i byen. Mange af husene ejes stadig af fondene som muliggjorde deres konstruktion i sin tid og de huser stadig den samme demografik. Der er mulighed for at besøge husene alle ugens dage.

Udforsk Market Square

Haarlems Market Square byder på adskillige besøgsmål. Få dig en kop kaffe og tag forbi City Hall. Gå en tur rundt på kødmarkedet og områdets to museer. Gardernes hovedkvarter er byens ældste bygning, som nu til dags byder på et unikt indblik i, hvordan det var at bo i byen i det 13. århundrede. Udover hovedkvarter har bygning også været en printbutik – og et fængsel.

Haarlem er en smuk by som vil friste til yderligere besøg. Planlæg din tur på forhånd så du får mest muligt ud af dit besøg, uanset om der er tale om én dag eller to uger.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

NS Nederlandse Spoorwegen

De Nederlandske statsbaner Nederlandse Spoorwegen Laan van Puntenburg 100 3511 ER Utrecht Nederland T: +31 30 751 51 55 Website Tog i Nederlandene (Holland) Nederlandene har et veludbygget jernbanenet der forbinder alle...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Gemeente Haarlem
broken clouds
8 ° C
8.3 °
6.9 °
92 %
6.7kmh
75 %
man
8 °
tirs
11 °
ons
10 °
tors
12 °
fre
10 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Haarlem
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Haarlem #iHaarlem #VisitHaarlem #Netherlands #VisitNetherlands #Nederlandene #Holland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her