Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Halle an der Saale

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Halle an der Saale, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Halle an der Saale

Halle er et økonomisk og uddannelsesmæssigt centrum i Sachsen-Anhalt provinsen. Byen byder på fantastisk entreprenørskab samt utallige uddannelsesmuligheder ved et af landets ældste universiteter. Derudover befinder byen sig en kort tur fra Leipzig, som er en fantastisk destination for dig, som gerne vil på en fin udflugt.

Da byen først blev grundlagt var formålet, at skabe en base for saltproduktion. Faktisk kommer navnet “Halle” fra det keltiske ord “halen”, som betyder “salt”. Saltproduktion har fundet sted i byen siden Bronzealderen, men den moderne by blev først nævnt i 806 e.v.t.

Byen byder på udforskningsmuligheder i form af slotte, katedraler, og unikke arkitektoniske fund, så du umuligt vil kede dig under dit besøg. Gibeichenstein Slot blev først nævnt i 961 og befinder sig nord for byen. Sørg for at lægge turen forbi Halloren Chokoladefabrik, hvilket er den ældste fabrik af sin slags som stadig aktivt bruges i Tyskland.

Der er fokus på videnskab og kultur i Halle. Stadtsingechor zu Halle er en af verdens ældste drengekor, etableret før 1116. En af de mest unikke attraktioner byen har at byde på er Skt. Maria Markedskirke, som er hjemsted for Martin Luthers originale dødsmaske. Derudover byder byen også på fire spir, hvoraf to af dem forbindes med en bro som anvendes som brandudsigt.

Halle er etableret med saltproduktion i fokus, men det er en by som virkelig lægger tryk på traditioner, historie, og kultur. Tag en tur til Halle for at opleve den ægte tyske kultur.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Halle a d Saale Turistinformation

Marktschlösschen
Marktpl. 13
06108 Halle an der Saale

T: +49 345 1229984

www: website link

Tourismus Sachsen-Anhalt

IMG Investitions- und Marketinggesellschaft Sachsen-Anhalt mbH
Am Alten Theater 6
39104 Magdeburg

T: +49 (0)391 5628 3820
F: +49 (0)391 5628 3811

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Halle
clear sky
18.5 ° C
20.2 °
16.6 °
92 %
3.1kmh
0 %
tirs
29 °
ons
32 °
tors
30 °
fre
24 °
lør
23 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
HalleAnDerSaale
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#HalleAnDerSaale #iHalleAnDerSaale #VisitHalleAnDerSaale #SaxonyAnhalt #SachsenAnhalt #reiselandsachsenanhalt #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her