Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Hamburg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Hamburg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Hamburg

De fleste kender Hamburg som byen man kommer forbi enten med tog eller bil – og har man spurgt sig selv, om hvad der findes oppe over Elb-tunnellen eller bag ved Hauptbahnhofs enorme hal, så er svaret; en af Europas mest driftige byer med et rigt musikliv og et dynamisk kunst & kulturliv. Opera og balletten er blandt de bedste på kontinentet. Desuden byder Hamburg byder på fantastiske shopping-muligheder, et pulserende natteliv og masser af interessant arkitektur.

Hamburg er Tysklands næststørste by og er den driftige port ud mod verden. Byens 1,7 millioner indbyggere i den centrale del af byen bliver hurtigt til 3,5 millioner når oplandet tælles med.

Mentaliteten ligner skandinavernes. Her blander det afdæmpet nordiske sig med det brede, internationale udsyn. Byen har tiltrukket folk fra mange nationaliteter og gør indtryk. Allerede John Lennon sagde; “I was raised in Liverpool, but I grew up in Hamburg”.

Handel har altid været vigtig. Derfor er byens officielle titel ”Hansestaden Hamburg”, der regeres fra det prægtige rådhus, der med sine over 600 rum er større end selveste Buckingham Palace. Det er storladent og forrygende flot. Rådhusets mange storladne sale spejler flot byens rigdom og rige historie. Et særligt besøg værd.

Hamburgs havn er en vital del af byens levende puls. Her er der udsigt til dokker med enorme fragtskibe, en havn skibe der indbyder til eventyrlige besøg; spring på et firemastet sejlskib, et fragtskib fra 1950’erne eller de små barkasser der tøffer omkring eller de længere havnerundfarter, der viser Hamburgs fra dens særlige søside. For de besøgende på en søndag går det ofte til det levende Fischmarkt, der ligger vest for Landungsbrücken. Her starter byrundturene eller havnerundfarterne – en god start eller afslutning på en promenadetur langs havnen. Den historisk danske bydel Altona er ikke mindst en spændende tur værd.

Her er både levende dansk historie, god udsigt over vandet, museum, teater, banegård og forretninger. Men bydelen har også det charmerende Ottensen-kvarter, med mange hyggelige torve, gode restauranter og lækre specialforretninger. Et kvarter der indbyder til slentreture.

Byens vand strækker sig rundt på kryds og tværs med masser af små kanaler i bymidten. Med over 2300 broer er der flere end i Venedig og Amsterdam tilsammen. Her mødes Elben med floden Alsteren, der er opdæmmet som en sø og ligger midt i byen. Det giver byen dets grønne præg.

Hamburg er faktisk ualmindelig grøn; næsten er fjerdedel af byen er dækket af parker. En af de meste imponerende er den japanske have, der på Hamburgsk er døbt Planten un Blomen. Den ligger på Holstenwall, ved byens gamle bymur. Byens internationale puls understreges også af de mere end 90 konsulater i Hamburg, det næststørste antal i verden, efter New York.

Er man til vibrerende natteliv, så er Hamburg et sandt eldorado for dem der vil gå på bar-hopping i forlystelseskvarteret St. Pauli og et smut på det farverige Reeperbahn. Eller man kan gå ud og spise på en af de 4000 restauranter. Prisniveauet ligger meget ofte pænt under det danske. Her bliver smagsløgene pirret af sanseoplevelser fra alverdens køkkener.

Museernes rige samlinger lokker også med besøg, især Kunsthalle er efter flere ombygninger blevet til et af de vigtigste tyske kunstmuseer. Men der findes altid en lang række museer og udstillinger der er værd at besøge.

Hamburg byder også på underholdning i topklasse. Lige fra fodbold i toppen af bundesligaen, store musicals til fx John Neumeiers berømte Balletkompagni – som altid er et besøg værd. Hamborgs Opera har det omfattende klassiske repertoire, mens Laitzhalle og Musikhalle ofte byder på byens øvrige kendte ensembler som KlassikPhilharmonie Hamburg, NDR-Sinfonieorchester og det Philharmonische Staatsorchester.

Indkøbene foregår i byens centrum, enten på det vældige indkøbsstrøg Mönckebergstrasse, hvor alskens kæder har hjemme, i sidegaderne med de store varehuse, eller i det mere eksclusive kvarter bag rådhuset, hvor luksusmærkerne og mange hyggelige indkøbspassager og frokostcafeer ligger side om side.

Hamburg har det hele – og så er det storbyen der ligger tættest på Danmark, hvor togene kører til adskillige gange om dagen. Oplev byen på gennemrejsen eller bliv her over en lang weekend.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Hamburg

Steinstr. 7
20095 Hamburg

T: +49 (0)40 300 51 300
F: +49 (0)40 300 51 333

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Hamburg
few clouds
20.7 ° C
21.8 °
19.4 °
55 %
2.1kmh
20 %
søn
21 °
man
17 °
tirs
18 °
ons
23 °
tors
19 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Hamburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Hamburg #iHamburg #VisitHamburg #hamburgahoi #Germany #VisitGermany #Tyskland #Hamborg

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her