Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Hannover

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Hannover, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Hannover

Byen, der ligger ved Leine, er bedst kendt for de mange messer, der holdes der hele året rundt, og for at have verdens næststørste Oktoberfest.

Byen, som er grundlagt i middelalderen, var sæde for Storbritanniens hannoveranske konger, var besat af Frankrig under Napoleonskrigene, og blev strategisk bombet under anden verdenskrig på grund af sine transportcentre. Mere end 90% af byens centrum blev ødelagt i anden verdenskrig, hvor Aegidienkirche ligger i dag som en kraftig påmindelse om den ødelæggelsen byen gennemgik. Er du klar til at se de nationale skatte, denne by har at byde på?

Gå på opdagelse i zoo

Hannover Zoo betragtes som en af ​​de bedste i verden, hvilket du nemt selv erfarer i det øjeblik, du træder ind på området. Selve zoo’en er opdelt i fem separate områder, der vil give dig alletiders oplevelse med at gå på opdagelse hele dagen. Hvis du bliver sulten, er der masser af restauranter og caféer med rimelige priser, der velkommer dig. Med store indhegnede områder, baby giraffer og shows at se, mens du er der, er det den perfekte dagstur for både børn og voksne.

Gå ikke glip af Herrenhäuser Gärten!

En tur til Hannover er ikke komplet, hvis du ikke har set de kongelige haver af Herrenhausen, som af mange anses for at være en af de smukkeste haver i verden. Der afholdes en kunstnerisk festival i haven hver juli for at give lokale kunstnere mulighed for at optræde. Hver forestillingen varer 20 minutter og giver dig et interessant indblik i den lokale kulturscene. Haverne selv er meget formelle og designet i barok stil, hvilket giver dig en dejlig oplevelse, mens du nyder en smuk dag udendørs.

Gå på opdagelse på Waterloo pladsen

Denne plads, der er bygget til minde om Napoleons nederlag ved Waterloo i 1815, har en sejrskolonne, der står som hyldest til kampen. Det er et stort græsareal, der er perfekt til plæneaktiviteter, mens der er andre gotiske strukturer, der omgiver pladsen, som absolut er værd at udforske. Hvis du elsker en åben plads, hvor du bare kan tage lidt tid til dig selv, er dette et godt sted at gøre det. Parken kan få masser af trafik på de travleste tidspunkter, så det kan være en god ide at planlægge dit besøg omkring de travle perioder.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Hannover Turistinformation

Prinzenstrasse 12
30159 Hannover

T: +49 0511 3661981
F: +49 0511 3661997

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Bremen – Hannover – Würzburg

Førerkabine tur Bremen over Hannover, Göttingen, Bebra, Fulda til Würzburg.  

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Hanover
snow
1.2 ° C
2.5 °
-0.1 °
94 %
2.6kmh
75 %
tirs
4 °
ons
3 °
tors
2 °
fre
4 °
lør
3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Hannover
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Hannover #iHannover #VisitHannover #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #Tyskland/vc_column_text]

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her