Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Heide

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Heide, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Heide

I det 15. århundrede valgte fire landsbyer at bygge en kirke midt imellem dem, på en hede som ingen af dem havde kultiveret. Det tyske ord for hede er heide, hvilket naturligvis blev det nye navn for de fire kombinerede byer.

Heide befinder sig langs Tysklands nordlige kyst og tiltrækker turister fra nær og fjern på grund af Johannes Brahms’ hus. Han boede i Heidi og hans hus er nu blevet lavet om til et museum dedikeret til komponisten. Derudover er byen også hjemsted for et vandtårn som blev opført i 1903, samt den unikke Skt. Jurgen Kirke som blev opført i 1560.

Byen er derudover også hjemsted for et verdenskendt julemarked, som byder på et stort udvalg af juleprodukter, samt flere end 40 forskellige boder med slik, pølser, gløgg, og meget mere. Det er en af de mest underudviklede markedspladser og er den perfekte attraktion for børnefamilier.

Derudover byder Heide også på utallige parker som frit kan udforskes. Den lokale bypark er især smuk om sensommeren, når de fleste blomstrende planter er begyndt at gå i vinterhi. Parkens lilla hede lever op til byens navn og tiltrækker bier som hjælper med at give parken en helt unik atmosfære. Det er en unik oplevelse.

Heide har ikke tiltrukket den samme mængde opmærksomhed som andre kystnære tyske byer, men det er en fordel for dig, som gerne vil slappe af og udforske Tyskland. Planlæg en tur hertil snarest muligt, så du kan nyde den relative turistfrie atmosfære.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Heide Turistinformation

Markt 28
25746 Heide

T: +49 0481 2122160
F: +49 0481 2122188

www: website link

Tourismus Schleswig-Holstein

Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein GmbH
Wall 55
24103 Kiel

T: +49 (0)431 600 5840
F: +49 (0)431-600 5844

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Heide
overcast clouds
5.4 ° C
6.1 °
5 °
88 %
3.2kmh
100 %
tirs
8 °
ons
6 °
tors
2 °
fre
4 °
lør
2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Heide
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Heide #iHeide #VisitHeide #SchleswigHolstein #meinSH #comeseeSH #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her