Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Heidelberg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Heidelberg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Heidelberg

Heidelberg må simpelthen være en af de mest billedskønne byer i hele Tyskland. Det har en romantisk atmosfære takket være den barokke arkitektur og de hyggelige gader. Gå en tur langs de smalle gader i den Gamle By, så vil du se mange fantastisk ting. Heidelberg Slot vil sandsynligvis være det første, du ser øje på, men den gamle stenbuebro, der blev bygget i det 18. århundrede er også en vidunderlig seværdighed. Broen var oprindeligt en del af den gamle bymur.

Denne bys historie gør den i sig selv et besøg værd, men der er masser af andre interessante seværdigheder at besøge i Heidelberg. Her er nogle få, du kan tage i betragtning.

Gå filosoffens gang og tænk over tingene

Ifølge traditionen var det de smukke udsigter fra den Gamle By, der naturligt tiltrak uddannelsesinstitutionen til Heidelberg. Slottet, de gamle bygninger og udsigten over floden bragte alle universitetsprofessorerne og filosofferne ned ad den færdigbyggede sti, så de kunne nyde udsigten og tænke. Hvis du fortsætter længere op af bjerget, vil du kunne se ruinerne af et gammelt keltisk fort oppe på en bakke, og der er også et par gamle klostre, hvor man kan gå på opdagelse.

Desuden er der Helligåndskirken, som i sig selv er et af de mest unikke religiøse steder inden for den kristne tro. Det er ikke blot en af de få bygninger, der har overlevet alle krigene, men protestanterne og katolikkerne deles om den. Franskmændene satte ild i kirken i 1709, men det er den eneste rigtige skade, der nogensinde er sket den. Blot fordi begge grupper brugte kirken betød ikke, at de kunne enes – der var en skillevæg, så den ene gruppe ikke behøvede at holde gudstjeneste med den anden.

Over 80% af befolkningen arbejder i serviceindustrien

Heidelbergs romantik blev populært kendt gennem en hitsang, men det er de mange festivaler, byen holder hvert år, der virkelig bringer folk dertil. Fra februars Ball der Vampire til teater og jazz festivaler, sker der noget næsten hver uge, der opmuntrer par og familier til at udforske alt, hvad denne by har at byde på. Der er endda et julemarked, der tilbyder nogle berømte chokolader, der kaldes ”studenterkys”, man kan nyde.

Hvis du elsker at besøge et godt museum, er du også godt dækket ind i Heidelberg. Carl Bosch Museet er et af de mest interessante, siden det følger livsværket for denne kemiker, der senere vandt Nobelprisen. Der er et museum tilegnet den tyske mindretalsbefolkning, der stod for skud, da nazisterne regerede Tyskland. Pfalzgrevskabsmuseet udstiller nogle romerske artefakter, mens apotekermuseet taler om udviklingen af medicin i Tyskland.

Hvad enten du ønsker at nyde en dejlig gåtur gennem byens gader, se dig om i et interessant museum, eller blot at fordybe dig i dine egne tanker om verden som sådan, tilbyder Heidelberg mange interessante steder, du kan besøge. Planlæg din tur til denne by, så garanterer vi, at du ikke vil være skuffet over det, du ser.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Heidelberg

Willy-Brandt-Platz 1
69115 Heidelberg

T: +49 06221 5844 444
F: +49 06221 5846 44444

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Heidelberg
few clouds
17.8 ° C
18.2 °
15.5 °
83 %
1.7kmh
12 %
tirs
30 °
ons
33 °
tors
21 °
fre
19 °
lør
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Heidelberg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Heidelberg #iHeidelberg #VisitHeidelberg #visitbawu #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her