Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Helsinki

Finland

#Finland Togrejser til Finland Find information og inspiration om togrejser til Finland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Finland. Visit Finland Det er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Helsinki, Finland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Helsinki

Som Finlands hovedstad og største by har Helsinki allerede masse af fordele. Der er masser af jobmuligheder til rådighed her, hvilket resulterer i, at byen er et af verdens bedste steder at bo.

Den ligger langs Finlands sydlige kyst, hvilket giver både besøgende og de lokale mulighed for at nyde smukke strande og utrolige spisemuligheder. På en kølig aften kan du danse natten væk, takket være det fantastiske natteliv, der findes i byen.

Har du planer om at besøge Helsinki i den nærmeste fremtid? Hvis du har det, har vi samlet nogle ideer, som du kan tage i betragtning, når du færdiggør dine planer. Lad os se på dem!

Kunst og teater rammer plet i Helsinki

For musikelskere er Helsinki en af ​​de bedste byer på jorden, fordi den er hjemsted for to komplette symfoniorkestre. Der er flere nutidige komponister, der har gjort denne by til deres primære hjem, hvilket betyder, at nogle af de nyeste kompositioner der kommer på verdensscenen, første bliver lanceret på Helsinki scenen, ofte på Helsinki Musikcenter. Det vrimler med opera, roots rock og andre muligheder for levende musik i hele byen på en ugentlig basis.

Det er ikke kun musikscenen, der trives i Helsinki. Der er tre primære teatergrupper, der også har regelmæssige forestillinger, hvilket betyder, at der ofte er en chance for at fange et live show, når du er i byen på besøg. Selv hvis du ikke nyder teatret, så kan en spadseretur gennem et af ​​de mange kunstmuseer og gallerier, der ligger over hele byen, også være afslappende, underholdende, og endda lærerig.

Oplev Helsinkis hjerte

Præsidentpaladset er et besøg værd, når du er på et længere besøg i denne by værd på grund af det arkitektoniske geni, der indgik i konstruktionen af bygningen. Men for kortere ophold kommer du ned til dette område mere at udforske Aleksanterinkatu mere end noget andet. Det er den gade, der ligger i Helsinkis centrum, og hvis du tager en tur ned ad denne gade, vil du se mange af denne bys berømte bygninger undervejs.

Selve gaden er opkaldt efter Alexander I, zaren af Rusland i 1833. Når du ser dig omkring på de omkringliggende vejskilte, vil du bemærke, at navnene på gaderne reflekterer Alexanders mor og søskende. Hvis du tilfældigvis har planer om et besøg omkring december måned, vil du finde flere festlige udstillinger og funklende lys, der pryder denne gade, hvilket gør en tur ned ad den en virkelig mindeværdig oplevelse!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VR Valtionrautatiet

De finske statsbaner VR Valtionrautatiet Radiokatu 3 00240 Helsinki Finland Website Tog i Finland De finske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer med et godt og velfungerende jernbanenet. Er der direkte...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Helsinki
clear sky
9.9 ° C
11.7 °
7.7 °
73 %
5.8kmh
0 %
man
16 °
tirs
16 °
ons
16 °
tors
17 °
fre
12 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
HELSINKI
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Helsinki #iHelsinki #VisitHelsinki #Finland #VisitFinland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her