Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Hildesheim

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Hildesheim, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Hildesheim

Hildesheim er fyldt med unikke bindingsværkshuse. Byen er kendt for dens maleriske landskab, men dens blomstrende kulturscene kan ikke ignoreres. Derudover er Hildesheim hjem for en af verdens ældste egyptiske samlinger. Takket være kombinationen af et urbane miljø og en følelse af åbenhed er Hildesheim yderst interessant at besøge.

Hildesheims pladser er indbydende overfor alle besøgene. Byen, med dens høje bindingsværksbygninger og farverige kulturscene, er tæt nok på stort set hvilken som helst anden by i Tyskland til at en dagstur kan lade sig gøre. I det 10. århundrede fik Hildesheim tildelt markedsmæssige rettigheder Otto III og byens historiske markedsplads er en af de smukkeste i hele verden.

Som besøgende vil man hurtigt indse at historie, natur, og kultur trives i denne by som er hjemsted for mere end 100.000 mennesker. Skt. Michael Kirken blev bygget i det 11. århundrede og en af de tidligste eksempler på en dobbeltkorsbasilika. Besøg kirken for at se bronzestøbningerne og de kulturelle arvesteder, men husk på at dette kun er en forsmag for de skatte som venter dig i møde.

Hildesheim Katedral er udført i en romansk stil og, på trods af at stå på Verdensarvslisten, er den ikke specielt enestående. Bygningen kan kendes ved dens døre som stadig står på deres oprindelige pladser og illustrerer historier fra Biblen. Dørene er Tysklands ældste eksempel på en billedcyklus.

Glem endelig ikke at se Hunde-Rosen som menes at være mere end 1.000 år gammel og derved den ældste levende rosebusk i hele verden. Markedspladsen er blevet møjsommeligt rekonstrueret for at give besøgende en imponerende oplevelse. En smuk eftermiddag kan du nyde en bemærkelsesværdig gå- eller cykeltur langs Lappenberg Gaden. Bindingsværkshusene giver dit et indblik i hvordan livet var i gamle dage. På din vej bør du besøge Kaiserhaus, hvilket befinder sig på den ældste gade i byen.

Der er noget smukt at se uanset hvilken retning du kigger i, hvilket gør byen til det perfekte sted at tage en pause fra hverdagens stress og jag. Uanset om du mest er til Innerstes rolige tempo eller til de grønne områder i Magdalenagarten, så er der noget for dig. Hildesheims fokus er ikke udelukkende på kulturhistorie. Byen har også en blomstrende teaterscene som betragtes som en af de bedste i Niedersachsen. Mange af forestillingerne er gratis. Med teater og de 7.500 studerende som er bosatte i Hildesheim er det ikke svært at se at byen har meget at byde på hvad angår kreativitet og energi.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Hildesheim Turistinformation

Rathausstrasse 20
31134 Hildesheim

T: +49 05121 1798 0
F: +49 05121 1798 88

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Hildesheim
clear sky
24.2 ° C
25.9 °
22.2 °
58 %
3.1kmh
6 %
tirs
30 °
ons
31 °
tors
24 °
fre
20 °
lør
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Hildesheim
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Hildesheim #iHildesheim #VisitHildesheim #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her