Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Hřensko

Tjekkiet

#Tjekkiet Togrejser til Tjekkiet Find information og inspiration om togrejser til Tjekkiet på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tjekkiet. Visit Czech Republic Det...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Hrensko, Tjekkiet

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Hrensko

Hrensko danner grænse mellem Tjekkiet og Tyskland , det betyder først og fremmest et kæmpe marked der strækker sig over flere kilometer, her kan du købe alt mellem himmel og jord, vel at mærke til priser der ligner noget der ikke er sandt. Udover grænsehandelen er Hrensko beliggende utroligt smukt naturmæssigt så man har mulighed for at nyde en fantastisk natur og samtidig på 5 par billige strømper
med hjem, det kan vel næsten ikke blive bedre.

Hrensko i sig selv er en meget smuk mindre landsby hvor man fra tidernes morgen har levet af bl.a bygning af tømmerflåder. I dag er Hrensko en ret så veludviklet turistfabrik (ikke ment i negativ forstand, for der er flot) med masser af hoteller og restauranter.

Tømmerflåderne, ja dem sejler turisterne på i dag under kyndig førelse af professionelle tømmerflåde skippere. Fra Hrensko kan man også sejle med konventionelle fartøjer til Dresden og Decin.

Bedste seværdigheder i Hrensko

Pravcicka. Den mest besøgte geologiske klippeformation i regionen ligger her ved Hrensko og hedder Pravcicka Brana. Så tidligt som i 1826 byggedes et mindre traktørsted ved stedet og nogle år senere anlagdes en sti der førte fra Hrensko op til stedet. I 1881 opførtes et hotel ved Pravcicka, ifølge turistkontoret i Hrensko skulle H.C.Andersen have været så begejstret for stedet at han besøgte det 2 gange, i 1931 og i 1951 (det påstår de i hvert fald på skrift, og når de nu er så glade for at han har været der så nænner man næsten ikke at sige dem imod).

Belvedere er et udsigtpunkt anlagt på ordre af Franz Karl Clary – Aldringen , det tog 4 år fra 1707 til 1711 at konstruere udsigtspunktet der skulle tjene som et afslapningssted for familiemedlemmer og gæster af huset. fra Belvedere er der en fantastisk udsigt ud over Elben. I tidligere tider startede og sluttede jagter på Belvedere idet der var en god ekkoeffekt i området der forstærkede hornblæserens signaler.

Vysoka Lipa hvorfra der er en utrolig flot udsigt over Schaunstein borgruinerne.

Tjekkisk Schweiz nationalpark. Hrensko er udgangspunkt for vandreture i nationalparken hvor der er utallige afmærkede vandreruter.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CD České dráhy

De tjekkiske statsbaner CD (České dráhy) Nábřeží Ludvíka Svobody 1222 110 15   Praha 1 Tjekkiet Website Tog i Tjekkiet De tjekkiske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, der betyder at du...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Děčín
overcast clouds
22.5 ° C
22.8 °
21 °
83 %
2.1kmh
92 %
fre
26 °
lør
19 °
søn
24 °
man
26 °
tirs
16 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
HRENSKO
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Hrensko #iHrensko #VisitHrensko #CzechRepublic #VisitCzechia #Tjekkiet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her