Indhold: Om, Godt at vide, Togtider, Togbillet, Interrail, ForumsSoMe, eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

Oplev landet på en togrejse

Rejser med tog bliver mere og mere populære

Info

Kroatien

#Kroatien I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec...

Godt at vide om togrejser

Her finder du information om togrejser, billetpriser, køreplaner, Interrail og andre nyttige informationer

De kroatiske statsbaner

HZ (Hrvatske željeznice)
Strojarska  cesta 11
Zagreb
Kroatien

T: +385 1 3782 583

Website

Tog i Kroatien

De kroatiske jernbaner har ikke noget stort skinnenet, men der er fine og komfortable togforbindelser mellem de største og mest populære feriebyer.

Vigtige togskifte knudestationer

Som togturist er der nogle stationer der er gode at huske, her finder du landets vigtigste stationer for togskifte mellem fjerntog / internationale togforbindelser

Togforbindelser og rejsetid

Her finder du mere information om togforbindelser og rejsetider

Er der direkte tog til Kroatien ?

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Kroatien, der skal i alle tilfælde foretages tog skifte undervejs. De fleste (og bedste) forbindelser med togskift er i Hamburg, og München. Fra München er der både dag- og nat togforbindelser til Zagreb.

Andre forbindelser til Kroatien

Hvis du ikke kan finde togforbindelser der passer ind i dine planer kan du tage bus til Kroatien, Du kan f.eks benytte dig af Flixbus der har daglige forbindelser. Du kan også vælge fly, der er flere flyselskaber der flyver til Kroatien. Herefter kan du fortsætte turen med tog fra en nærliggende station.

Hvor lang er togrejsen til Kroatien ?

Rejsetiden på togforbindelser fra København til f.eks Zagreb er på cirka 25 timer, hvis du benytter de hurtigste togforbindelser.

Togrejse køreplan til Kroatien

Hvis du vil foretage rejsen med tog fra Danmark til Kroatien anbefaler vi at du benytter dig af de tyske jernbaners (DB) køreplan system der dækker hele Europa, vi syntes at det er de mest komplette og brugervenlige system. Gå til DB køreplans sider her.

Billetpriser og tilbud

Her finder du mere information om billetpriser og tilbud på rejser

Hvor køber du togbillet til Kroatien ?

Togrejser i Kroatien foregår med de kroatiske statsbaner, HZ. Du kan på deres website som er på kroatisk og engelsk købe togbilletter, bestille pladsbillet og du kan se køreplaner og togforbindelser alt sammen kan du også vælge at klare ved at installere en app.

Hvad koster togbillet i Kroatien ?

Billetpris fra Danmark til Kroatien

Du kan bestille din togbillet til Kroatien online. Du kan købe din togbillet til Kroatien på website online her

Pris for togbilletter i Kroatien

Hvis du vælger at starte togrejsen i Kroatien kan du f.eks se billetpriser og købe billet via de tyske jernbaners website, eller via kroatiske jernbaners app. Her kan du online købe og betale din togbillet og få den på din mobiltelefon. Download app fra HZ

Tilbud og rabat på togrejser til Kroatien

De kroatiske jernbaner har flere forskellige tilbud og rabatordninger. Nogle er faste tilbud hvis du f.eks rejser uden for myldretider og på specielle dage. Der er også ofte gode tilbud i forbindelse med specielle arrangementer. På togselskabets website og på app kan du altid se hvilke aktuelle tilbud der er gældende. Se mere om rabatter ved togrejser i Kroatien på HZ website her

Interrail og Railpass

Her finder du mere information brug af Interrail og andre typer af Railpass

Gælder interrail i Kroatien ?

Du kan rejse på interrail i Kroatien. For mere uddybende information om gyldighed og priser på interrail billet kan du se information på dansk på website her. Du kan finde endnu mere uddybende information interrail rejser på engelsk på website her.

Togrejse forum og grupper

Herunder kan du finde links til togrejser og grupper på sociale medier

Facebook togrejse forum

Se med på Facebook på siden her.

Vi har lavet en facebookside hvor du kan dele erfaringer om togrejser med andre interesserede. Her kan du deltage i debat, spørgsmål og svar om togrejser, interrail, rabatter og spændende tilbud.

Togrejser i Kroatien på sociale medier

Facebook        Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her