Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Innsbruck

Østrig

#Østrig Togrejser til Østrig Find information og inspiration om togrejser til Østrig på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Østrig. Visit Austria Grundene til...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Innsbruck, Østrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Innsbruck

Beliggende i den vestlige del af Østrig befinder Innsbruck sig op imod alperne og giver adgang til Brennerpasset for dem, der ønsker at passere ind i Italien.

Det er det laveste af alle alpine gennemløb og har omfattende græsningsområder, og passagen var reguleret af romerne i midt i deres styretid. De første veje gennem passagen blev færdiggjort omkring det andet århundrede, og der har været tilstedeværelse på stedet lige siden.

Der er en masse steder, som kræver din opmærksom under et besøg i Innsbruck. Lad os se på, hvad du kan opleve, når du besøger denne skønne østrigske by!

Hofkirken er måske den flotteste kirke i Østrig

Den primære attraktion i Innsbruck er hofkirken, og det er ikke så mærkeligt, at så mange i denne by sætter en ære i denne storslåede bygning. Det er en gotisk kirke, der blev bestilt i 1553 af Ferdinand den 1., og ingen udgift blev sparet i designet og konstruktionen af bygningen. Den blev designet som en royal domkirke, men hvis man går gennem det hellige passager i dag føler du dig også som en kongelig. Ekstravagant og overdådig; denne bygning er simpelthen pragtfuld, når den tændes om natten.

En anden af vidunderne fra det 15. århundrede, som du finder i Innsbruck er hofborgen. Oprindeligt bygget for Sigmund den Rige, ekspanderede Maximilian slottet og gav den en opgradering, så den fik en mere barok følelse over sig. Gigantens Gang er mesterværket i denne bygning, og den måler over 31 meter i længden og besidder et storslået malet loft samt indviklede detaljer.

Leder du efter flere skatte?

Hvis disse smukke bygninger ikke er nok skat for dig, så tag dig lidt tid til at gå igennem Tyroler Landsmuseet. Det indeholder artefakter, der kan dateres tilbage til bronzealderen, og der er masser af udstillinger, som vil tage dig med gennem regionens historie med original kunst hjælpende til at skildre de viste begivenheder.

Hvis du stadig er i humør for mere museumssjov, så er folkekunstmuseet det næste stop på din tur. Der er et væld af udskåret slæder og julekrybber, som vil gøre indtryk på dig med det samme, men så bevæger du dig videre til samlingen af koklokker og karnevalmasker, og du glemmer alt om det, du lige har set! Højdepunkter på dette sted er den restaurerede gotiske malkestand, som indeholder en antik flisebelagt ovn og et overraskende lavt loft.

Ethvert stop i Innsbruck ville ikke være fuldendt uden at besøge Die Wilderin. Det er en afslappende spiseoplevelse, som har en roterende menu med årstidernes ingredienser. Alt er lokalt fremskaffet, så jord til bord-konceptet gælder i særdeleshed her. Det er sagkyndigt tilberedt, perfekt krydset, og der er næsten altid travlt, så planlæg dit besøg på forhånd.

Innsbruck er en by, som tilbyder smukhed hele vejen rundt. Det er den perfekte by for et weekendophold, men kan også tilbyde den perfekte forlængede ferie for alle. Vær sikker på at tilføje disse tips til din nærtstående tur, og så bliver du ikke skuffet!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Innsbruck

Burggraben 3
6021 Innsbruck

T: +43 512 59850-0
F: +43 512 59850-107

www: website link

Tirol Tourismus

Tirol Info
Maria-Theresien-Straße
556020 Innsbruck
+43.512.7272-0

T: +43 512 7272 0

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

ÖBB Österreichische Bundesbahnen

De østrigske statsbaner ÖBB (Österreichische Bundesbahnen) Postfach 75 A-1020 Wien Österreich Website Tog i Østrig De østrigske jernbaner har et veludbygget og rigtigt godt jernbanenet der betjener alle de vigtigste byer,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Innsbruck
broken clouds
15.4 ° C
16.2 °
14 °
95 %
1kmh
75 %
tirs
28 °
ons
30 °
tors
25 °
fre
18 °
lør
20 °

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
INNSBRUCK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#austria #innsbruck #iinnsbruck #visitinnsbruck #Østrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her