Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Istanbul

Tyrkiet

#Tyrkiet Togrejser til Tyrkiet Find information og inspiration om togrejser til Tyrkiet på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyrkiet. Visit Turkey Tyrkiet er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Istanbul, Tyrkiet

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Istanbul

Asiatisk inspiration og europæisk karaktertræk har gennem tusindvis af år haft indflydelse på Tyrkiets enestående hovedstad. Der er virkelig ikke en anden by magen til, og når du rejser til Istanbul vil du helt sikkert blive fortryllet og forelsket i denne dragende by. Tag en gåtur gennem de duftende kryddermarkeder, lad dig hypnotisere af det arkitektoniske vidunder, Den Blå Moske, fest igennem på byens tage i Bosphorous med udsigt over vandet eller lad dig forføre af kogekunsten i Istansbuls internationale restauranter. Hvadenten du er på tur med familien eller rejser med romantik i tankerne, så er Istanbul en feriedestination du sent vil glemme.

Det Gyldne Horn, som deler Tyrkiet op i kontinenterne Europa og Lilleasien, løber igennem Istanbuls midte. Du kan derved vælge om du vil bo i Asien eller Europa på dine rejser til Istanbul, begge er lige gode til at udforske byen fra. Den gamle bydel i Istanbul bliver kaldt Sultanahmet, og her er der rigtig gode muligheder for at finde et lækkert, traditionelt tyrkisk hotel i gåafstand til de største seværdigheder. I dagstimerne summer gaderne med aktivitet, men når de første stjerner kommer frem bliver her mere stille, og nattelivet i denne bydel er mere afstemt. Beyoglu er mere populært blandt dem, der vil feste ind til de tidlige morgentimer. Her finder du barer, der har åbent 24 timer i døgnet samt cafeer og restauranter, hvor du kan gå på opdagelse i den mere muntre side af Istanbuls natteliv og stadig komme på sightseeing uden besvær.

To ting der er masser af i Istanbul; kultur og historie. De dekorative bygninger har minutiøse udskåringer og vidner om byens storhedstid i det osmanniske rige. De udendørs markeder, kaldet Souk, er det perfekte sted at få smag for Tyrkiets kultur og samtidig gøre en god handel. Én af de største seværdigheder når du rejser til Istanbul er Sultan Ahmeds Moske, også kaldet Den Blå Moske. Indhyldet i historie og beklædt med opsigtsvækkende blå fliser, både indenfor og udenfor, er dette virkelig et syn for sanserne. Også det nedsunkne palads er et syn i særklasse, og du kan ikke tage hjem fra dine Istanbul rejser uden at have været her forbi.

Én anden opsigtsvækkende seværdighed er Topkapi paladset, som mildest talt er et overdådigt syn. Inden for paladsets mure finder du frodige grønne haver, utallige torve og pladser, en labyrint af Haremsværelser og et virvar af gangstier. Heldigvis gør det ikke så meget, hvis du farer vildt, for her er nok at se på til en hel dagstur. Det samme kan siges om Det Sunkne Palads, Basilikacisternen. Dette underjordiske bygningsværk, som blev opført i 500-tallet, er næsten ti kvadratkilometer stort og holdes oppe af over tre hundrede marmorsøjler, alle med afbilding af medusa.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Istanbul Turistinformation

Hobyar, Ankara Cd. No:211
34112 Fatih/İstanbul

T: +90 216 572 24 01

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

TCDD Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları

De tyrkiske statsbaner TCDD (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları) Anafartalar Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 Altındağ Ankara Tyrkiet Website Tog i Tyrkiet De tyrkiske jernbaner har et stort jernbanenet der dækker hele længden...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Istanbul
clear sky
24.7 ° C
25.6 °
24.7 °
73 %
4.1kmh
0 %
tirs
29 °
ons
31 °
tors
31 °
fre
31 °
lør
31 °

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ISTANBUL
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#turkey #visitturkey #istanbul #iistanbul #visitistanbul #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her