Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Ivano-Frankivsk

Ukraine

#Ukraine Togrejser til Ukraine Find information og inspiration om togrejser til Ukraine på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Ukraine. Visit Ukraine   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Ivano-Frankivsk, Ukraine

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Ivano-Frankivsk

Oprindeligt grundlagt som fæstning for Potocki familien har Ivano-Frankivsk som udviklet sig i det 20. århundrede. Byen er beliggende ved foden af ​​Karpaterne og gennem tiden har byen været styret af russiske, tyske og polske herskere.

Der er flere interessante seværdigheder i byen. Begynd med Jomfru Maria kirken der er hjem for Museum for galicisk kunst, besøg derefter opstandelses kirken. Du kan derefter gå over markedspladsen til byens gamle rådhus der i dag er etnografisk museum.

Når du har oplevet nok af kulturen i Ivano-Frankivsk er det tid til at have det sjovt. Tag til Shevchenko Park hvor du finder du en stor sø og en forlystelsespark. Hvis du vil shoppe kan du prøve dine handelsevner i den lokale basar eller uafhængighedsgaden med de store butikker.

Der er flere imponerende monumenter i byen, men du skal i alle tilfælde se Potocki porten og monumentet ved statsadministrationens bygninger.

Ivano-Frankivsk er muligvis ikke på enhver turists radar men hvis du besøger Ukraine er det en by der fortjener et besøg.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

UZ Ukrzaliznytsia

De ukrainske statsbaner UZ (Ukrzaliznytsia) Ukraine Website Tog i Ukraine De ukrainske jernbaner har et godt jernbanenet der forbinder de største og vigtigste byer, som overalt i østeuropa er...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Ivano-Frankivsk
scattered clouds
14.1 ° C
14.1 °
14.1 °
76 %
1.8kmh
49 %
man
14 °
tirs
21 °
ons
20 °
tors
22 °
fre
23 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
IVANOFRANKIVSK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#IvanoFrankivsk #iIvanoFrankivsk #VisitIvanoFrankivsk #Ukraine #VisitUkraine

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her