Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Jelenia Gora

Polen

#Polen Togrejser til Polen Find information og inspiration om togrejser til Polen på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Polen. Visit Poland Polens historie...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Jelenia Gora, Polen

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Jelenia Gora

Jelenia Gora er den perfekte base for folk som elsker vandre- og skiture. Byen befinder sig langs Krkonoše bjergkæden. Byens navn betyder bogstaveligt talt “Dådyrbjerget” og de nærmeste hoteller ligger omkring 10 kilometer væk. Når du er færdig med at udforske området kan du overveje følgende dagsture til at udfylde resten af din rejseplan.

Cieplice Promenaden

Hvis du gerne vil opleve Jelenia Goras hjerte er det her, du skal lægge turen forbi. Det er den perfekte destination en kølig morgen, når tågen ruller ind. Få en bid morgenmad, drik en kop kaffe, og gå på jagt efter de mange skjulte perler langs byens gågade.

Chojnik Slottet

Dette slot tilhøre Schaffgotsch familien i flere end 400 år, inden det blev overtaget af National Park management. Hvis du gerne vil på vandretur i Krkonoše bjergene er dette det perfekte startpunkt. Slottet afholder en årlig armbrøstturnering samt en middelalderfestival.

Tag på svæveflyvning

Jelenia Gora befinder sig i en dal som byder på de perfekte omstændigheder for svæveflyvning. Der findes lokale flyveklubber som tilbyder guidede ture i ny og næ, så du kan se den smukke by fra en unik vinkel. Derudover bør du også overveje at tage en drage med ud i en af byens mange parker en dag hvor solen skinner.

Uanset om du vil på cykeltur, kajakroning på Bobr River, eller udforske den majestætiske Krkonoše bjergkæde er Jelenia Gora den perfekte rejsedestination. Det er en by du vil vende tilbage til gang på gang.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

PKP Polskie Koleje Państwowe

De polske statsbaner Polskie Koleje Państwowe S.A. Centrala Al. Jerozolimskie 142A, 02-305 Warszawa Website Tog i Polen I Polen finder du et godt udbygget jernbanenet og du kan komme til næsten...

Wałbrzych – Jelenia Góra – Szklarska Poręba

Togtur med udsigt fra Wałbrzych til Szklarska Poręba over Jelenia Góra Rute 00:14 - st Wałbrzych Główny 04:25 - po (zlikwidowany) Szybowice Wałbrzyskie 05:17 - podg Boguszów-Gorce Wschód 05:31...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Jelenia Góra
scattered clouds
23.5 ° C
23.5 °
20.2 °
72 %
2.3kmh
50 %
fre
29 °
lør
23 °
søn
22 °
man
21 °
tirs
14 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
JELENIAGORA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#JeleniaGora #iJeleniaGora #VisitJeleniaGora #Poland #VisitPoland #Polen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her